GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze Center’da ilk imza günü, Gazeteci Altun’un

Kültür-Sanat 17.01.2020 - 11:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Center’da ilk imza günü, Gazeteci Altun’un

Sosyal ve kültürel etkinliklerle de öne çıkan bölgemizin en büyük alışveriş merkezlerinden Gebze Center’in bu yıl 10’uncusunu düzenlediği geleneksel Kitap Fuarı başladı. Penguen Kitabevi’nin organize ettiği ve birçok ünlü yazarın katılacağı imza günleri ise 18 Ocak Cumartesi günü başlayacak. Ayşe Kulin de katılıyor İlk imza etkinliği; Kocaelili gazeteci Levent Altun’un. Aynı zamanda Türkiye Gazeteciler Federasyonu yöneticisi olan Altun, 18 Ocak Cumartesi günü saat 12.00’de okurlarıyla buluşacak. Aynı gün yazarlar Nur Mustlu Tiftikçi, Ali Lidar, Alper Akal, Ayşegül Çiçekoğlu, Ayşe Kulin, Mirza Tazegül, Murat Menteş, Tonguç, Ayşen Bozkuş katılacak. 19 Ocak Pazar günü Tuba Ezici, Doğu Yücel, Sinan Yağmur, Serhat Yabancı, 24 Ocak Cuma günü T.Y.Mazer, 25 Ocak Cumartesi günü Serap Biçici, Elif Yonat Toğay, Ali İhsan Adıgüzel, Uğur Dalkılıç, 26 Ocak Pazar günü Ezgi Polat, Şebnem Tacigut ve Sinan Akyüz okurlarıyla buluşacaklar.  

Sosyal ve kültürel etkinliklerle de öne çıkan bölgemizin en büyük alışveriş merkezlerinden Gebze Center’in bu yıl 10’uncusunu düzenlediği geleneksel Kitap Fuarı başladı. Penguen Kitabevi’nin organize ettiği ve birçok ünlü yazarın katılacağı imza günleri ise 18 Ocak Cumartesi günü başlayacak.

Ayşe Kulin de katılıyor

İlk imza etkinliği; Kocaelili gazeteci Levent Altun’un. Aynı zamanda Türkiye Gazeteciler Federasyonu yöneticisi olan Altun, 18 Ocak Cumartesi günü saat 12.00’de okurlarıyla buluşacak. Aynı gün yazarlar Nur Mustlu Tiftikçi, Ali Lidar, Alper Akal, Ayşegül Çiçekoğlu, Ayşe Kulin, Mirza Tazegül, Murat Menteş, Tonguç, Ayşen Bozkuş katılacak. 19 Ocak Pazar günü Tuba Ezici, Doğu Yücel, Sinan Yağmur, Serhat Yabancı, 24 Ocak Cuma günü T.Y.Mazer, 25 Ocak Cumartesi günü Serap Biçici, Elif Yonat Toğay, Ali İhsan Adıgüzel, Uğur Dalkılıç, 26 Ocak Pazar günü Ezgi Polat, Şebnem Tacigut ve Sinan Akyüz okurlarıyla buluşacaklar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.