19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Center’dan Kadıoğlu’na ziyaret!

Gebze 23.01.2020 - 18:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Center’dan Kadıoğlu’na ziyaret!

Gebze Center AVM Operasyon Müdürü Hüseyin Atak, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr.İlhan Kadıoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğünün, Gebze halkına yönelik Gebze Center’da yapacağı bilgilendirme toplantıları ve açılacak standlar konuşuldu. Gelecek adına karşılıklı görüş alışverişleri yapıldı. SOSYAL PROJELERDE VARIZ Operasyon Müdürü Hüseyin Atak, Sosyal içerikli projelere her zaman destek verdiklerini belirterek özellikle sağlıkla ilgili yapılan çalışmalara çok duyarlı olduklarını belirtti. Atak, “Sosyal içerikli topluma hitap eden çalışmalarda her zaman olduk. Bundan sonra da aynı şekilde destek olmaya devam ederek toplum adına iyi olan her şeyde yer almaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK İlçe Sağlık Müdürü Dr.İlhan Kadıoğlu’da Hüseyin Atak’a verdikleri destekten ötürü teşekkür ederek, Sağlık konusunda Gebze halkını bilgilendirme çalışmalarının süreceğini belirterek, Gebze Center’da açılan Sağlık standına bütün Gebze halkını davet etti. . Kadıoğlu, “Sağlık her şeyin başı. Bundan sonra yapacağız, sağlık etkinliklerinde vatandaşlarımızı görmek bizleri hem mutlu edecek hem de çalışma anlamında olan şevkimizi ileriye taşımamızı sağlayacaktır” ifadesini kullandı.

Gebze Center AVM Operasyon Müdürü Hüseyin Atak, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr.İlhan Kadıoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğünün, Gebze halkına yönelik Gebze Center’da yapacağı bilgilendirme toplantıları ve açılacak standlar konuşuldu. Gelecek adına karşılıklı görüş alışverişleri yapıldı.

SOSYAL PROJELERDE VARIZ

Operasyon Müdürü Hüseyin Atak, Sosyal içerikli projelere her zaman destek verdiklerini belirterek özellikle sağlıkla ilgili yapılan çalışmalara çok duyarlı olduklarını belirtti. Atak, “Sosyal içerikli topluma hitap eden çalışmalarda her zaman olduk. Bundan sonra da aynı şekilde destek olmaya devam ederek toplum adına iyi olan her şeyde yer almaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK

İlçe Sağlık Müdürü Dr.İlhan Kadıoğlu’da Hüseyin Atak’a verdikleri destekten ötürü teşekkür ederek, Sağlık konusunda Gebze halkını bilgilendirme çalışmalarının süreceğini belirterek, Gebze Center’da açılan Sağlık standına bütün Gebze halkını davet etti. . Kadıoğlu, “Sağlık her şeyin başı. Bundan sonra yapacağız, sağlık etkinliklerinde vatandaşlarımızı görmek bizleri hem mutlu edecek hem de çalışma anlamında olan şevkimizi ileriye taşımamızı sağlayacaktır” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.