‘Gebze Çöreği’ Sivas’ta görücüye çıkacak

Kocaeli 11.09.2019 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

‘Gebze Çöreği’ Sivas’ta görücüye çıkacak

Türkiye Gazeteciler Federasyonu 59. Başkanlar konseyi toplantısı, 13-15 Eylül tarihlerinde Sivas´ta yapılacak. Gerçekleştirilen toplantıda Sivas’a gelecek olan 100 gazeteciye, Gebze Ticaret Odası tarafından hazırlatılan Gebze çöreği hediye edilecek.

Sivas Kongresi’nin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek toplantıya, Türkiye’nin dört bir yanından ve Türk Cumhuriyetlerinden 100 gazeteci ve Cemiyet başkanları katılacak. Toplantıda; 3 gün boyunca Yerel Medyanın sorunları ele alınacak ayrıca Milli Mücadelede Sivas konulu panel düzenlenecek.  TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve yönetim kurulu üyeleri Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas belediye başkanı Hilmi Bilgin ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken’i de ziyaret edecek.     GEBZE ÇÖREĞİ SİVAS’TA GÖRÜCÜYE ÇIKACAK Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili ve TGF Denetleme Kurulu Üyesi Hakan Sezerer, “Cumhuriyet´in temellerinin atıldığı Sivas’ımızda 3 gün boyunca 100 meslektaşımızı ağırlamaktan ve Sivas´ımızı tanıtmaktan mutlu olacağız” dedi. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun, Gebze Gazeteciler Cemiyeti yöneticisi ve TGF Delegesi İsa Turhan da TGF’nin Başkanlar Konseyi toplantısına katılacak. Altun ve Turhan, Gebze çöreğinin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Sivas’a gelecek olan 100 gazeteciye, Gebze Ticaret Odası tarafından hazırlatılan Gebze çöreğini hediye edecek. Gebze Ticaret Odası tarafından sadece Bayramlarda çıkarılan ve Başkan Nail Çiler’in ücretsiz olarak binlerce vatandaşa ikram ettiği Gebze çöreği; içindeki anason, tarçın, karanfil, damla sakızı, yağ, şeker, ceviz, susam, çörek otu, çavdar unu, beyaz un, su ve tuz ile yapılıyor ve çok beğeniliyor. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun ve TGF Gebze delegesi İsa Turhan, TGF’nin 59. Başkanlar Konseyi toplantısına katılmak için Sivas’a gidiyor.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu 59. Başkanlar konseyi toplantısı, 13-15 Eylül tarihlerinde Sivas´ta yapılacak. Gerçekleştirilen toplantıda Sivas’a gelecek olan 100 gazeteciye, Gebze Ticaret Odası tarafından hazırlatılan Gebze çöreği hediye edilecek.

Sivas Kongresi’nin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek toplantıya, Türkiye’nin dört bir yanından ve Türk Cumhuriyetlerinden 100 gazeteci ve Cemiyet başkanları katılacak. Toplantıda; 3 gün boyunca Yerel Medyanın sorunları ele alınacak ayrıca Milli Mücadelede Sivas konulu panel düzenlenecek.  TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve yönetim kurulu üyeleri Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas belediye başkanı Hilmi Bilgin ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken’i de ziyaret edecek.

 

 

GEBZE ÇÖREĞİ SİVAS’TA GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili ve TGF Denetleme Kurulu Üyesi Hakan Sezerer, “Cumhuriyet´in temellerinin atıldığı Sivas’ımızda 3 gün boyunca 100 meslektaşımızı ağırlamaktan ve Sivas´ımızı tanıtmaktan mutlu olacağız” dedi. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun, Gebze Gazeteciler Cemiyeti yöneticisi ve TGF Delegesi İsa Turhan da TGF’nin Başkanlar Konseyi toplantısına katılacak. Altun ve Turhan, Gebze çöreğinin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Sivas’a gelecek olan 100 gazeteciye, Gebze Ticaret Odası tarafından hazırlatılan Gebze çöreğini hediye edecek. Gebze Ticaret Odası tarafından sadece Bayramlarda çıkarılan ve Başkan Nail Çiler’in ücretsiz olarak binlerce vatandaşa ikram ettiği Gebze çöreği; içindeki anason, tarçın, karanfil, damla sakızı, yağ, şeker, ceviz, susam, çörek otu, çavdar unu, beyaz un, su ve tuz ile yapılıyor ve çok beğeniliyor. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun ve TGF Gebze delegesi İsa Turhan, TGF’nin 59. Başkanlar Konseyi toplantısına katılmak için Sivas’a gidiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.