Gebze ÇYDD “Kodlamaca” eğitimini tamamladı!

Gebze 04.12.2019 - 09:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze ÇYDD “Kodlamaca” eğitimini tamamladı!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Çocuk Kulübü çalışmaları bünyesinde yürüttüğü “Kodlamaca Projesi”nde bir kez daha 1. kuru tamamladı. 14 Eylül’de başlayan ve ÇYDD Üniversiteli öğrencilerinin eğitmen eğitimi alarak uzmanlaştığı “Kodlamaca Eğitimi”nin 1. Kuru tamamlandı. Geçtiğimiz Cumartesi günü ÇYDD Gebze Çocuk Kulübü öğrencileri Kodlamaca 1. Kurunda öğrendiklerini sunum yaparak velilerine tek tek anlattı. Çocuk Kulübü öğrencilerinin hazırladığı sunumlar veliler ve ÇYDD Gebze yöneticileri ve üyeleri tarafından büyük beğeni alırken, ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan ÇINAR ve Eğitmenleri tarafından çocuk kulübü öğrencilerine “Kodlamaca 1. Kur Eğitimi Katılımcı Belgesi” eğitmenlerine ise teşekkür belgesi verildi. 2.KUR OCAK’TA BAŞLAYACAK Konuyla ilgili açıklama yapan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar, “Geleceğin çağdaş gençlerine teknolojinin imkânlarını sunmak ve Onların da büyük bir beceri ve ilgiyle bu bilgilere sahip olduğunu görmek bizleri çok mutlu ediyor. 1. Kuru bitiren çocuklarımız için 2. Kur eğitimlerine de önümüzdeki ay başlayacağız. Hali hazırda Kodlamaca Projemiz 2. Kuru grubumuz Ekim başı itibariyle eğitimlerine başlamıştı. Onlar da bu eğitimlerini Aralık Sonu gibi tamamlayınca 3. Kura başlayacaklar. Çocuklarımız bizim her şeyimiz, onlar için eğitim birinci görevimiz.” İfadelerini kullandı.   ,    

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Çocuk Kulübü çalışmaları bünyesinde yürüttüğü “Kodlamaca Projesi”nde bir kez daha 1. kuru tamamladı.

14 Eylül’de başlayan ve ÇYDD Üniversiteli öğrencilerinin eğitmen eğitimi alarak uzmanlaştığı “Kodlamaca Eğitimi”nin 1. Kuru tamamlandı. Geçtiğimiz Cumartesi günü ÇYDD Gebze Çocuk Kulübü öğrencileri Kodlamaca 1. Kurunda öğrendiklerini sunum yaparak velilerine tek tek anlattı. Çocuk Kulübü öğrencilerinin hazırladığı sunumlar veliler ve ÇYDD Gebze yöneticileri ve üyeleri tarafından büyük beğeni alırken, ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan ÇINAR ve Eğitmenleri tarafından çocuk kulübü öğrencilerine “Kodlamaca 1. Kur Eğitimi Katılımcı Belgesi” eğitmenlerine ise teşekkür belgesi verildi.

2.KUR OCAK’TA BAŞLAYACAK

Konuyla ilgili açıklama yapan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar, “Geleceğin çağdaş gençlerine teknolojinin imkânlarını sunmak ve Onların da büyük bir beceri ve ilgiyle bu bilgilere sahip olduğunu görmek bizleri çok mutlu ediyor. 1. Kuru bitiren çocuklarımız için 2. Kur eğitimlerine de önümüzdeki ay başlayacağız. Hali hazırda Kodlamaca Projemiz 2. Kuru grubumuz Ekim başı itibariyle eğitimlerine başlamıştı. Onlar da bu eğitimlerini Aralık Sonu gibi tamamlayınca 3. Kura başlayacaklar. Çocuklarımız bizim her şeyimiz, onlar için eğitim birinci görevimiz.” İfadelerini kullandı.

 

,

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.