Gebze D-100’de çalışma var

Gebze 03.07.2020 - 15:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze D-100’de çalışma var

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Gebze D-100 Karayolu İstanbul istikametinde yapılacak üst yapı çalışması nedeniyle geçici güzergah oluşturdu. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Gebze D-100 Karayolu İstanbul istikametinde yol üst yapı çalışması yapılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sivil ve toplu taşıma araçlarının sorun yaşamaması için geçici güzergah uygulaması yapacak. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Gebze D-100 Karayolu İstanbul istikametinde yapılacak yol üst yapı çalışması 4 Temmuz Cumartesi günü başlayacak. Bölgeyi kullanan sivil ve toplu taşıma araçları için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı 2 güzergah belirledi. İSTANBUL İSTİKAMETİ Kuzey yan yoldan İstanbul istikametine gidecek araçlar 1207 Sokağı takiben Körfez Caddesi, Ahmet Pembegüllü Bulvarı, 1301 sokak, Güney Yan yol istikametini takip ederek Eskihisar Kavşağından D-100 Karayoluna katılım sağlayacak. Şehir merkezinden gelen araçlar ise İstanbul Caddesi, İstasyon Caddesini takiben Eskihisar Kavşağından D-100 karayoluna katılım sağlayacak. Güney Yanyol İstasyon Caddesi ile 1301 sokak arası çalışmalar sürecinde gidiş-geliş olarak kullanılabilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Gebze D-100 Karayolu İstanbul istikametinde yapılacak üst yapı çalışması nedeniyle geçici güzergah oluşturdu.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Gebze D-100 Karayolu İstanbul istikametinde yol üst yapı çalışması yapılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sivil ve toplu taşıma araçlarının sorun yaşamaması için geçici güzergah uygulaması yapacak. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Gebze D-100 Karayolu İstanbul istikametinde yapılacak yol üst yapı çalışması 4 Temmuz Cumartesi günü başlayacak. Bölgeyi kullanan sivil ve toplu taşıma araçları için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı 2 güzergah belirledi.

İSTANBUL İSTİKAMETİ

Kuzey yan yoldan İstanbul istikametine gidecek araçlar 1207 Sokağı takiben Körfez Caddesi, Ahmet Pembegüllü Bulvarı, 1301 sokak, Güney Yan yol istikametini takip ederek Eskihisar Kavşağından D-100 Karayoluna katılım sağlayacak. Şehir merkezinden gelen araçlar ise İstanbul Caddesi, İstasyon Caddesini takiben Eskihisar Kavşağından D-100 karayoluna katılım sağlayacak. Güney Yanyol İstasyon Caddesi ile 1301 sokak arası çalışmalar sürecinde gidiş-geliş olarak kullanılabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.