19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GEBZE, DARICA VE ÇAYIROVA'YA YENİ OKULLAR YAPILACAK

Gebze 24.06.2016 - 13:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE, DARICA VE ÇAYIROVA'YA YENİ OKULLAR YAPILACAK

Kocaeli Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yaz sezonunda il genelinde 30 okul binasında yaptıracağı onarım, tadilat işleri ile ilgili ihaleler dün başladı. 30 okulun onarım, tadilat işleri için yaklaşık 1.5 milyon TL harcanacak.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okulların onarım işi için bu kez elini çabuk tuttu. 17 Haziran’da okulların kapanmasının ardından, ihale ilanları yayınlandı. Bu yaz boyunca kent genelinde toplam 30 okulun onarımı yapılacak. 25 ile 45 gün süre içinde onarımlarının tamamlanması istenen okullar için müteahhit firmalara yaklaşık 1 milyon 426 bin TL ödeme yapılacak. İLK İHALELER YAPILDI İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı’nca oluşturulan ihale komisyonu, 27 Temmuz tarihine kadar onarım ihalelerini tamamlayacak. 30 okulun ihalesinde komisyon Başkanlığı’nı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sadık Uysal yaparken, komisyonda İnş. Müh. Tarık Topaloğulları, Fethi Karakulak, Emel Akalın ve Kemal Yücesan yer aldı. Onarım ihalelerinde Çayırova Demirsaç İlkokulu ve Ortaokulu, Darıca Kemal Aligül İlkokulu genel onarım işleri ihaleleri yapıldı. -72.618 TL muhammen bedelli Çayırova Demirsaç İlkokulu ve Ortaokulu onarım ihalesine Kahya Yapı 98.700 TL, Hafızoğulları İnşaat 55.900 TL, Çelikcan Mühendislik 65.500 TL teklif verdi. Darıca Kemal Aligül İlkokulu’nun 97.744 TL muhammen bedelli ihalesine verilen teklifler şöyle: Hafızoğulları 75.250 TL, Kahya Yapı 79.740 TL, Kuştaş İnşaat 67.000 TL, Çiçek İnşaat Dekorasyon 82.900 TL, Çelikcan İnşaat 70.500 TL. GEBZE, ÇAYIROVA VE DARICA’DA ONARIM YAPILACAK OKULLAR Yaz döneminde onarımı yapılacak okullar şöyle: Darıca Neşet Yalçın Anadolu Lisesi, Darıca Mustafa Kemal İlkokulu, Çayırova  Demirsaç İlkokulu ve Ortaokulu, Darıca Kemal Aligül İlkokulu, Darıca Ressam Hamdibey Ortaokulu, Gebze İbn-i Sina Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, Gebze Balçık İlkokulu ve Ortaokulu, Gebze Atatürk Anadolu Lisesi, Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi,
Kocaeli Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yaz sezonunda il genelinde 30 okul binasında yaptıracağı onarım, tadilat işleri ile ilgili ihaleler dün başladı. 30 okulun onarım, tadilat işleri için yaklaşık 1.5 milyon TL harcanacak.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okulların onarım işi için bu kez elini çabuk tuttu. 17 Haziran’da okulların kapanmasının ardından, ihale ilanları yayınlandı. Bu yaz boyunca kent genelinde toplam 30 okulun onarımı yapılacak. 25 ile 45 gün süre içinde onarımlarının tamamlanması istenen okullar için müteahhit firmalara yaklaşık 1 milyon 426 bin TL ödeme yapılacak.

İLK İHALELER YAPILDI

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı’nca oluşturulan ihale komisyonu, 27 Temmuz tarihine kadar onarım ihalelerini tamamlayacak. 30 okulun ihalesinde komisyon Başkanlığı’nı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sadık Uysal yaparken, komisyonda İnş. Müh. Tarık Topaloğulları, Fethi Karakulak, Emel Akalın ve Kemal Yücesan yer aldı.

Onarım ihalelerinde Çayırova Demirsaç İlkokulu ve Ortaokulu, Darıca Kemal Aligül İlkokulu genel onarım işleri ihaleleri yapıldı. -72.618 TL muhammen bedelli Çayırova Demirsaç İlkokulu ve Ortaokulu onarım ihalesine Kahya Yapı 98.700 TL, Hafızoğulları İnşaat 55.900 TL, Çelikcan Mühendislik 65.500 TL teklif verdi.

Darıca Kemal Aligül İlkokulu’nun 97.744 TL muhammen bedelli ihalesine verilen teklifler şöyle: Hafızoğulları 75.250 TL, Kahya Yapı 79.740 TL, Kuştaş İnşaat 67.000 TL, Çiçek İnşaat Dekorasyon 82.900 TL, Çelikcan İnşaat 70.500 TL.

GEBZE, ÇAYIROVA VE DARICA’DA ONARIM YAPILACAK OKULLAR

Yaz döneminde onarımı yapılacak okullar şöyle:

Darıca Neşet Yalçın Anadolu Lisesi, Darıca Mustafa Kemal İlkokulu, Çayırova  Demirsaç İlkokulu ve Ortaokulu, Darıca Kemal Aligül İlkokulu, Darıca Ressam Hamdibey Ortaokulu, Gebze İbn-i Sina Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, Gebze Balçık İlkokulu ve Ortaokulu, Gebze Atatürk Anadolu Lisesi, Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.