19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de 24. Aile Sağlığı merkezi hizmette!

Gebze 13.07.2020 - 15:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de 24. Aile Sağlığı merkezi hizmette!

Gebze Osman Yılmaz Mahallesinde hizmet vermeye başlayan Osman Yılmaz 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nde toplam 2 Aile Sağlığı Hekimi ve 2 Aile Sağlığı Çalışanı kadrosunun olduğu birimde şu an hizmet vermeye başlayan 1 Aile Hekimi ve 1 Aile Sağlığı Çalışanı olduğu açıklandı. Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu yaptığı yazılı açıklamada ; “COVID-19 salgını ile mücadelede haftanın 7 günü aktif ve kesintisiz olarak hizmet vermekteyiz. Bu mücadele kapsamında Aile Hekimlerimizde aktif görev alıyor. Bizler de bu zincirde önemli bir yere sahip, hasta ile ilk temas noktasında bulunan birinci basamakta çalışan ve halk sağlığı açısından önemli bir yere sahip olan Aile Sağlığı Merkezlerimize Gebze’de bir yenisini daha ekledik.” dedi. TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ Birinci basamak sağlık hizmeti sunan Aile hekimlerimiz ve diğere sağlık çalışanlarımız COVID-19 salgını sürecinde göstermiş oldukları gayret ve özverilerinden dolayı ilçemizdeki tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür eden Kadıoğlu konuşmasının devamında ; “ Gebze’mizde toplam 24 Aile Sağlığı Merkezimizde görevli 103 Aile Hekimimiz ve 97 Aile Sağlığı Çalışanımız ile hizmete devam etmekteyiz. Aile Hekimlerimiz başta kronik hastalarımızın takibinde ve birçok nedenle faklı sağlık sorunlarıyla Aile Sağlığı Merkezlerimize başvuran hastaların endişe duymadan, güvenle hizmet alabilmeleri için salgın sürecinde kendisine kayıtlı nüfusu yakından tanıyıp, ulaşılabilir olması, doğru danışmanlık sunabilmesi gibi ve benzeri sebepler dolayısıyla bu dönemde halkın sağlık ihtiyaçlarına daha iyi karşılık verebilmektedir. Osman Yılmaz 2 nolu Aile Sağlığı Merkezimizde toplam 2 Aile Sağlığı Hekimi ve 2 Aile Sağlığı Çalışanı olarak hizmet verecektir.” dedi.

Gebze Osman Yılmaz Mahallesinde hizmet vermeye başlayan Osman Yılmaz 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nde toplam 2 Aile Sağlığı Hekimi ve 2 Aile Sağlığı Çalışanı kadrosunun olduğu birimde şu an hizmet vermeye başlayan 1 Aile Hekimi ve 1 Aile Sağlığı Çalışanı olduğu açıklandı.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu yaptığı yazılı açıklamada ; “COVID-19 salgını ile mücadelede haftanın 7 günü aktif ve kesintisiz olarak hizmet vermekteyiz. Bu mücadele kapsamında Aile Hekimlerimizde aktif görev alıyor. Bizler de bu zincirde önemli bir yere sahip, hasta ile ilk temas noktasında bulunan birinci basamakta çalışan ve halk sağlığı açısından önemli bir yere sahip olan Aile Sağlığı Merkezlerimize Gebze’de bir yenisini daha ekledik.” dedi.

TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Birinci basamak sağlık hizmeti sunan Aile hekimlerimiz ve diğere sağlık çalışanlarımız COVID-19 salgını sürecinde göstermiş oldukları gayret ve özverilerinden dolayı ilçemizdeki tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür eden Kadıoğlu konuşmasının devamında ; “ Gebze’mizde toplam 24 Aile Sağlığı Merkezimizde görevli 103 Aile Hekimimiz ve 97 Aile Sağlığı Çalışanımız ile hizmete devam etmekteyiz. Aile Hekimlerimiz başta kronik hastalarımızın takibinde ve birçok nedenle faklı sağlık sorunlarıyla Aile Sağlığı Merkezlerimize başvuran hastaların endişe duymadan, güvenle hizmet alabilmeleri için salgın sürecinde kendisine kayıtlı nüfusu yakından tanıyıp, ulaşılabilir olması, doğru danışmanlık sunabilmesi gibi ve benzeri sebepler dolayısıyla bu dönemde halkın sağlık ihtiyaçlarına daha iyi karşılık verebilmektedir. Osman Yılmaz 2 nolu Aile Sağlığı Merkezimizde toplam 2 Aile Sağlığı Hekimi ve 2 Aile Sağlığı Çalışanı olarak hizmet verecektir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.