Gebze’de 7500 Öğrenci Sporla Tanışıyor

Spor 14.08.2017 - 10:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’de 7500 Öğrenci Sporla Tanışıyor

Gebze Belediyesi’nin en eğlenceli okulu ücretsiz Yaz Okulları’nda 26 farklı branşta 7 bin 500 Gebzeli çocuk; hem sporla ve sporun büyülü dünyasıyla tanışıyor hem de yaz aylarında boş vakitlerini en iyi şekilde dolu dolu değerlendiriyor.

ÜCRETSİZ 26 BRANŞTA EĞİTİMLER Gebze’nin en eğlenceli okulu, Gebze Belediyesi Yaz Okulları’nda eğitimler hız kesmeden devam ediyor. Gebze Belediyesi tarafından her yıl Gebzeli çocuklara farklı branşlarda sporun yanı sıra sosyal aktivitelerde bulunma fırsatının ücretsiz olarak sunulduğu Yaz Okullarının başarılı öğrencileri sporun ve sporun büyülü dünyasıyla tanışıyor. 26 farklı branşta 7 bin 500 öğrencinin sporla tanıştığı, becerilerini geliştirdiği Gebze Belediyesi Yaz Okulları’nda futbol, futsal, basketbol, voleybol, binicilik, yüzme, satranç, jimnastik, masa tenisi, resim, animasyon, güreş, taekwondo, karete, atletizm, okçuluk, bocce, badminton, bisiklet, zumba Anne-Çocuk, İngilizce, drama, ebru, gitar, keman ve bağlama branşlarında eğitimler veriliyor. ÖĞRENCİ VELİLERİNDEN TEŞEKKÜR Kentin 31 farklı yerinde bulunan eğitim noktalarında seçtiği bir spor dalında alanında uzman eğitimcilerin nezaretinde ücretsiz eğitimlerin verildiği Gebze Belediyesi Yaz Okulları’na katılan çocuklar hallerinden oldukça memnun. Yaz aylarını, eğlenceli eğitimler ve sportif faaliyetler sayesinde dolu dolu geçiren Gebze Belediyesi Yaz Okulları öğrencileri hem eğleniyor hem de yeni arkadaşlıklar ediniyor. Çocuklarının sporla tanışmasına ve bir spor dalıyla profesyoneller eşliğinde uğraşmasına vesile olan Gebze Belediyesi Yaz Okulları’ndan oldukça memnun olduklarını dile getiren öğrenci velileri, bu imkanı kendilerine sunan Belediye Başkanı Adnan Köşker’e de teşekkür ediyor.
Gebze Belediyesi’nin en eğlenceli okulu ücretsiz Yaz Okulları’nda 26 farklı branşta 7 bin 500 Gebzeli çocuk; hem sporla ve sporun büyülü dünyasıyla tanışıyor hem de yaz aylarında boş vakitlerini en iyi şekilde dolu dolu değerlendiriyor.

ÜCRETSİZ 26 BRANŞTA EĞİTİMLER

Gebze’nin en eğlenceli okulu, Gebze Belediyesi Yaz Okulları’nda eğitimler hız kesmeden devam ediyor. Gebze Belediyesi tarafından her yıl Gebzeli çocuklara farklı branşlarda sporun yanı sıra sosyal aktivitelerde bulunma fırsatının ücretsiz olarak sunulduğu Yaz Okullarının başarılı öğrencileri sporun ve sporun büyülü dünyasıyla tanışıyor. 26 farklı branşta 7 bin 500 öğrencinin sporla tanıştığı, becerilerini geliştirdiği Gebze Belediyesi Yaz Okulları’nda futbol, futsal, basketbol, voleybol, binicilik, yüzme, satranç, jimnastik, masa tenisi, resim, animasyon, güreş, taekwondo, karete, atletizm, okçuluk, bocce, badminton, bisiklet, zumba Anne-Çocuk, İngilizce, drama, ebru, gitar, keman ve bağlama branşlarında eğitimler veriliyor.

ÖĞRENCİ VELİLERİNDEN TEŞEKKÜR

Kentin 31 farklı yerinde bulunan eğitim noktalarında seçtiği bir spor dalında alanında uzman eğitimcilerin nezaretinde ücretsiz eğitimlerin verildiği Gebze Belediyesi Yaz Okulları’na katılan çocuklar hallerinden oldukça memnun. Yaz aylarını, eğlenceli eğitimler ve sportif faaliyetler sayesinde dolu dolu geçiren Gebze Belediyesi Yaz Okulları öğrencileri hem eğleniyor hem de yeni arkadaşlıklar ediniyor. Çocuklarının sporla tanışmasına ve bir spor dalıyla profesyoneller eşliğinde uğraşmasına vesile olan Gebze Belediyesi Yaz Okulları’ndan oldukça memnun olduklarını dile getiren öğrenci velileri, bu imkanı kendilerine sunan Belediye Başkanı Adnan Köşker’e de teşekkür ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.