Gebze’de adalet için afiş çalışması

Gebze 19.10.2020 - 21:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de adalet için afiş çalışması

Tunceli'de 5 Ocak’tan beri kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun hala bulunamamış olmasından dolayı Gülistan Doku İçin Adalet Komisyonu Gebze’de yaptığı afiş çalışmasıyla yetkililerden baş şüpheli Zaynal Abakarov’u tutuklanmasını istedi. Tunceli'de 5 Ocak’tan beri kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun dosyadaki baş şüpheli Zaynal Abakarov ile kaybolduğu gün yaptığı görüşmenin kamera kayıtlarına ilişkin bilirkişi tarafından yapılan inceleme tamamlandı. Bilirkişi raporunun ardından Gülistan Doku'nun avukatı Ali Çimen, olayın çözüme kavuşması ve Gülistan Doku hakkında somut bilgilere ulaşılabilmesi için baş şüpheli Zaynal Abakarov'un tutuklanması gerektiğini belirtmişti.  ‘ZAYNAL ABAKAROV YARGILANSIN’ Tüm bunlara rağmen Zaynal Abakarov’un halen daha tutuklanmaması Gülistan Doku’nun bulunması için çaba sarf eden oluşum Gülistan Doku İçin Adalet Komisyonu’nun büyük tepkisini çekti. Komisyon Gebze sokaklarına ‘Zaynal Abakarov yargılansın’ yazılı afişler asarak seslerini duyurmaya çalıştı. Çalışmaların ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları, “Baş şüpheli Zaynal Abakarov yargılanıp,  kız kardeşimiz Gülistan için karada etkin bir arama çalışması yürütülene kadar, ülkenin dört bir yanında Gülistan'ın sesi olmaya devam edeceğiz!” paylaşımıyla yetkililerden harekete geçmeleri istendi.

Tunceli'de 5 Ocak’tan beri kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun hala bulunamamış olmasından dolayı Gülistan Doku İçin Adalet Komisyonu Gebze’de yaptığı afiş çalışmasıyla yetkililerden baş şüpheli Zaynal Abakarov’u tutuklanmasını istedi.
Tunceli'de 5 Ocak’tan beri kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun dosyadaki baş şüpheli Zaynal Abakarov ile kaybolduğu gün yaptığı görüşmenin kamera kayıtlarına ilişkin bilirkişi tarafından yapılan inceleme tamamlandı. Bilirkişi raporunun ardından Gülistan Doku'nun avukatı Ali Çimen, olayın çözüme kavuşması ve Gülistan Doku hakkında somut bilgilere ulaşılabilmesi için baş şüpheli Zaynal Abakarov'un tutuklanması gerektiğini belirtmişti. 
‘ZAYNAL ABAKAROV YARGILANSIN’
Tüm bunlara rağmen Zaynal Abakarov’un halen daha tutuklanmaması Gülistan Doku’nun bulunması için çaba sarf eden oluşum Gülistan Doku İçin Adalet Komisyonu’nun büyük tepkisini çekti. Komisyon Gebze sokaklarına ‘Zaynal Abakarov yargılansın’ yazılı afişler asarak seslerini duyurmaya çalıştı. Çalışmaların ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları, “Baş şüpheli Zaynal Abakarov yargılanıp,  kız kardeşimiz Gülistan için karada etkin bir arama çalışması yürütülene kadar, ülkenin dört bir yanında Gülistan'ın sesi olmaya devam edeceğiz!” paylaşımıyla yetkililerden harekete geçmeleri istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.