19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de ağaçlara bahar bakımı!

Gebze 26.02.2020 - 12:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de ağaçlara bahar bakımı!

Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler Gebze’nin Cadde, sokak ve parklarında bulunan ağaçlarda budama çalışması yaptı. Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler Gebze’nin Cadde, sokak ve parklarında bulunan ağaçlarda budama çalışması yaptı. Kış ayını yavaş yavaş bahar ayına bırakmasıyla birlikte ağaçların bakımlarını ve budama çalışmalarını başlatan ekipler ağaçların daha sağlıklı ve uzun ömürlü olmaları için bu çalışmaları her yıl gerçekleştirdiklerini ifade etti. Yapılan budama çalışmalarının ağaçların sağlığı için bu mevsimlerde yapılmasının önemli olduğunu ifade eden yetkililer, “ Ayrıca ağaçlar uzayıp elektrik tellerine temas edebiliyor. Buda ciddi bir sorun oluşturuyor. Her yıl yaptığımız budama ve bakım çalışmalarıyla bu tür olumsuz durumların da yaşanmasının önüne geçilmiş oluyor” ifadelerini kullandı. Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ağaç budama çalışmalarının yanı sıra peyzaj düzenleme çalışmalarını da sürdürüyor.    

Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler Gebze’nin Cadde, sokak ve parklarında bulunan ağaçlarda budama çalışması yaptı.

Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler Gebze’nin Cadde, sokak ve parklarında bulunan ağaçlarda budama çalışması yaptı. Kış ayını yavaş yavaş bahar ayına bırakmasıyla birlikte ağaçların bakımlarını ve budama çalışmalarını başlatan ekipler ağaçların daha sağlıklı ve uzun ömürlü olmaları için bu çalışmaları her yıl gerçekleştirdiklerini ifade etti. Yapılan budama çalışmalarının ağaçların sağlığı için bu mevsimlerde yapılmasının önemli olduğunu ifade eden yetkililer, “ Ayrıca ağaçlar uzayıp elektrik tellerine temas edebiliyor. Buda ciddi bir sorun oluşturuyor. Her yıl yaptığımız budama ve bakım çalışmalarıyla bu tür olumsuz durumların da yaşanmasının önüne geçilmiş oluyor” ifadelerini kullandı. Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ağaç budama çalışmalarının yanı sıra peyzaj düzenleme çalışmalarını da sürdürüyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.