Gebze’de binler iftarını meydanda açtı

Gebze 11.06.2018 - 13:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’de binler iftarını meydanda açtı

Gebze Belediyesi Geleneksel Ramazan iftar programlarının sonuncusu Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında binlerce Gebzelinin katılımıyla gerçekleşti.

Gebze Belediyesi Geleneksel Ramazan iftar programlarının sonuncusu Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında binlerce Gebzelinin katılımıyla gerçekleşti. Mustafa Paşa ve Osman yılmaz mahalleleri için düzenlenen iftar programına Gebzelilerden ilgi gördü. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında gerçekleşen iftar programına ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye Başkan Yardımcıları Engin Güzel, Sadık Albayrak, Nilay Ayran, belediye meclis üyeleri, Başkan Danışmanı Şakir Bitmez, mahalle muhtarları ve binlerce Gebzeli katıldı. VATANDAŞLA SOHBET ETTİ Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker iftar öncesi meydanı dolduran Gebzelilerin masalarını tek tek ziyaret ederek sohbet etti. Gebzelilerin Ramazanlarını kutlayan Başkan Köşker,  Gebze Belediyesi olarak hayata geçirdikleri projeleri anlattı, vatandaşların öneri ve taleplerini dinledi. BU MEYDAN BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN GÖSTERGESİ İftar öncesi kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Başkan Köşker, “ Allah’a hamt olsun ki bir iftar akşamında siz değerli Gebzeli hemşerilerimizle birlikte aynı sofra etrafında bir araya geldik. Her zaman ifade ediyorum. Bu sofralar dostluk sofrası, kardeşlik, sofrası, barış sofrası, birlik ve beraberlik sofrası, gönül sofrası. Gebze’nin birlik ve berberliğinin en güzel göstergesi işte bu meydan. Bu meydanda sizleri ağırlamaktan ve sizlerle birlikte iftarımız açmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN Bu gece, Kadir Gecesi. Kadir Geceniz mübarek olsun. Cehennem azabından kurtuluş gecesi. Bu geceyi inşallah dolu dolu geçirelim. Ramazanın ve Kadir Gecesinin bereketinden faydalanalım. Allah’a şükürler olsun ki bolluk içerinde bir ülkede yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde gelişen bir ülkenin gelişen bir Kocaeli’nin gelişen Gebze ilçesinde yaşıyoruz. Artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Hükümetimizin bize verdiği imkanlarla çok güzel işlere imza atıyoruz. Ülkemiz her geçen gün gelişiyor ve güzelleşiyor. Yerelde bizler genelde hükümetimiz elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah bu gelişimin devamı için 24 Haziran seçimlerinde Gebze gereğini yapacak. CUMHURBAŞKANIMIZDAN GEBZEYE MÜJDELER Cumhurbaşkanımız Kocaeli’nde Gebze ile ilgili müjdeler verdi. Askeri alan milli park oluyor, bunun yanı sıra Hünkar Çayırımız Milli Park oluyor. Gebze Belediyesi olarak Eskihisar’da yaptığımız Macera ve Aksiyon Parkımız da Millet Parkı yapıyor ve bayramda açıyoruz. Bayramda tüm Gebzeliler Millet Parkımızdan istifade edebilirle. Ben şimdiden hepinizin Bayramını kutluyor ve bayramın birinci günü geleneksel kent bayramlaşmamızda görüşmek üzere, hepiniz Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Gebze Belediyesi Geleneksel Ramazan iftar programlarının sonuncusu Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında binlerce Gebzelinin katılımıyla gerçekleşti.

Gebze Belediyesi Geleneksel Ramazan iftar programlarının sonuncusu Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında binlerce Gebzelinin katılımıyla gerçekleşti. Mustafa Paşa ve Osman yılmaz mahalleleri için düzenlenen iftar programına Gebzelilerden ilgi gördü. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında gerçekleşen iftar programına ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye Başkan Yardımcıları Engin Güzel, Sadık Albayrak, Nilay Ayran, belediye meclis üyeleri, Başkan Danışmanı Şakir Bitmez, mahalle muhtarları ve binlerce Gebzeli katıldı.

VATANDAŞLA SOHBET ETTİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker iftar öncesi meydanı dolduran Gebzelilerin masalarını tek tek ziyaret ederek sohbet etti. Gebzelilerin Ramazanlarını kutlayan Başkan Köşker,  Gebze Belediyesi olarak hayata geçirdikleri projeleri anlattı, vatandaşların öneri ve taleplerini dinledi.

BU MEYDAN BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN GÖSTERGESİ

İftar öncesi kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Başkan Köşker, “ Allah’a hamt olsun ki bir iftar akşamında siz değerli Gebzeli hemşerilerimizle birlikte aynı sofra etrafında bir araya geldik. Her zaman ifade ediyorum. Bu sofralar dostluk sofrası, kardeşlik, sofrası, barış sofrası, birlik ve beraberlik sofrası, gönül sofrası. Gebze’nin birlik ve berberliğinin en güzel göstergesi işte bu meydan. Bu meydanda sizleri ağırlamaktan ve sizlerle birlikte iftarımız açmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.

KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN

Bu gece, Kadir Gecesi. Kadir Geceniz mübarek olsun. Cehennem azabından kurtuluş gecesi. Bu geceyi inşallah dolu dolu geçirelim. Ramazanın ve Kadir Gecesinin bereketinden faydalanalım. Allah’a şükürler olsun ki bolluk içerinde bir ülkede yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde gelişen bir ülkenin gelişen bir Kocaeli’nin gelişen Gebze ilçesinde yaşıyoruz. Artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Hükümetimizin bize verdiği imkanlarla çok güzel işlere imza atıyoruz. Ülkemiz her geçen gün gelişiyor ve güzelleşiyor. Yerelde bizler genelde hükümetimiz elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah bu gelişimin devamı için 24 Haziran seçimlerinde Gebze gereğini yapacak.

CUMHURBAŞKANIMIZDAN GEBZEYE MÜJDELER

Cumhurbaşkanımız Kocaeli’nde Gebze ile ilgili müjdeler verdi. Askeri alan milli park oluyor, bunun yanı sıra Hünkar Çayırımız Milli Park oluyor. Gebze Belediyesi olarak Eskihisar’da yaptığımız Macera ve Aksiyon Parkımız da Millet Parkı yapıyor ve bayramda açıyoruz. Bayramda tüm Gebzeliler Millet Parkımızdan istifade edebilirle. Ben şimdiden hepinizin Bayramını kutluyor ve bayramın birinci günü geleneksel kent bayramlaşmamızda görüşmek üzere, hepiniz Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.