19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'de Bir İlk

Gebze 18.02.2017 - 08:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'de Bir İlk

Bu sene ilki düzenlenecek olan organizasyon için Gebze Teknik Üniversitesi bir duyuru niteliğinde açıklama yaptı.

Bu sene ilkini düzenleyeceğimiz  Gebze Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Topluluğu WIE Komitesi Tea Talks Etkinliği; gelişen, büyüyen sektörlerde kadının yeri, önemi, avantajları dezavantajları gibi konulara değinirken, kendi alanlarında ya da kendi alanlarından başka alanlarda başarılı olmuş sektör içindeki kadınların tecrübelerini bizlerle paylaşmasına olanak sağlayan, bunların yanısıra başarı yolundaki püf noktaları öğrencilere aktarmayı hedef edinen bir etkinlik olmasına ek olarak, başarının temelindeki yaratıcılığı girişimcilik ile uygulamak gibi önemli konularda bizlerin ufkunu aydınlatmayı hedef edinmektedir. Etkinliğimiz 18 Şubat 2017 Cumartesi günü GTÜ TTO Teknokafe'de gerçekleşecektir. Ülkemizdeki bilim, teknolojinin öncüsü olan  Gebze Teknik Üniversitesi olarak sektörlere ve iş hayatına da hazır öğrenciler yetiştirmek için Tea Talks Wie etkinliğini gerçekleştirecek olmanın heyecanı içerisindeyiz. Sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.
Bu sene ilki düzenlenecek olan organizasyon için Gebze Teknik Üniversitesi bir duyuru niteliğinde açıklama yaptı.
Ieee Gtü Wie Tea Talks, System.String[]
Bu sene ilkini düzenleyeceğimiz  Gebze Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Topluluğu WIE Komitesi Tea Talks Etkinliği; gelişen, büyüyen sektörlerde kadının yeri, önemi, avantajları dezavantajları gibi konulara değinirken, kendi alanlarında ya da kendi alanlarından başka alanlarda başarılı olmuş sektör içindeki kadınların tecrübelerini bizlerle paylaşmasına olanak sağlayan, bunların yanısıra başarı yolundaki püf noktaları öğrencilere aktarmayı hedef edinen bir etkinlik olmasına ek olarak, başarının temelindeki yaratıcılığı girişimcilik ile uygulamak gibi önemli konularda bizlerin ufkunu aydınlatmayı hedef edinmektedir.

Etkinliğimiz 18 Şubat 2017 Cumartesi günü GTÜ TTO Teknokafe'de gerçekleşecektir. Ülkemizdeki bilim, teknolojinin öncüsü olan  Gebze Teknik Üniversitesi olarak sektörlere ve iş hayatına da hazır öğrenciler yetiştirmek için Tea Talks Wie etkinliğini gerçekleştirecek olmanın heyecanı içerisindeyiz.

Sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.