Gebze'de Bir Kez Daha Canlı Bomba İhbarı

Gebze 26.07.2015 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze'de Bir Kez Daha Canlı Bomba İhbarı

Kocaali’de bu akşam saatlerinde 2.kez canlı bomba alarmı verildi. Verilen eşkâl üzerinde polis ekipleri teyakkuza geçti.

Dün Kocaeli’nde alınan bilgiler doğrultusunda bir kadın canlı bomba şüphelisi hakkında Gebze,Darıca,Çayırova,Dilovası İlçe emniyet personellerinin dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda uyarı yapılmıştı.Daha sonra gündüz vakitlerinde yer alan haberlerde canlı bomba ihbarının asılsız olduğu öğrenildi. GEBZE POLİSİ TEYAKKUZDA! Edinilen bilgilere göre; Bu gece saatlerinde 2.kez Kocaeli’nde kadın canlı bomba olabileceği bilgisine ulaşıldı.Verilen eşkal doğrultusunda 1.60 65 boylarında siyah kısa kol tişörtlü mavi kot pantolonlu ve siyah sırt çantalı bir kadının canlı bomba olma ihtimali üzerine bölgemizdeki emniyet güçleri harekete geçti.     KAYNAK.Kulis Haber HABER:Zeynel Oğuz
Kocaali’de bu akşam saatlerinde 2.kez canlı bomba alarmı verildi. Verilen eşkâl üzerinde polis ekipleri teyakkuza geçti.

Dün Kocaeli’nde alınan bilgiler doğrultusunda bir kadın canlı bomba şüphelisi hakkında Gebze,Darıca,Çayırova,Dilovası İlçe emniyet personellerinin dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda uyarı yapılmıştı.Daha sonra gündüz vakitlerinde yer alan haberlerde canlı bomba ihbarının asılsız olduğu öğrenildi.

GEBZE POLİSİ TEYAKKUZDA!

Edinilen bilgilere göre; Bu gece saatlerinde 2.kez Kocaeli’nde kadın canlı bomba olabileceği bilgisine ulaşıldı.Verilen eşkal doğrultusunda 1.60 65 boylarında siyah kısa kol tişörtlü mavi kot pantolonlu ve siyah sırt çantalı bir kadının canlı bomba olma ihtimali üzerine bölgemizdeki emniyet güçleri harekete geçti.    

KAYNAK.Kulis Haber

HABER:Zeynel Oğuz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.