GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze’de büyük etkinlik

Gebze 11.10.2019 - 16:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de büyük etkinlik

Yavuz Selim Mahalle Muhtarlığının ilk kez organize ettiği ‘Geleceği Seninle Başarabilirim’ eğitim kampanyası 1. Pilav günü, çeşitli etkinliklerle Yavuz Selim İlkokulu bahçesinde gerçekleştirildi. Yoğun kalabalığın katılım sağladığı etkinlikte katılımcılara ve öğrencilere pilav ve ayran ikramları yapıldı. Müzikler eşliğinde keyifle dans eden öğrenciler için çeşitli faaliyetlerde gerçekleştirildi. Kızılay görevlileri yüz boyama etkinliğinde çocukların yüzünü güldürürken, dağıtılan pamuk şekeri ve mısır gibi yiyeceklerle çocuklar şenlik tadında bir gün geçirdi. Gebze Belediyesi’nin resmi maskotu Terbi de, hareketli müzikler eşliğinde çocuklara eğlenceli anlar yaşattı. Aynı zamanda İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı KETEM birimi tarafından yetişkinler bazı konularda bilgilendirildi. HER SENE DÜZENLEYECEĞİZ Etkinlikte konuşan Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Şükriye Kavran, “Bu sene birincisini düzenlediğimiz pilav günümüz. Bu etkinliğimizi bizlere destek olan sponsorlarımız sayesinde mahallemizde ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz, yetimlerimiz, öksüzlerimizin eğitiminde kullanmak için düzenledik. Mahallemiz kırsal kesim olduğu için ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz çoğunlukta. Etkinliğimiz sayesinde hedefimize ulaştık. Bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah nasip ederse her sene düzenleyerek geleneksel hale getireceğiz” dedi.

Yavuz Selim Mahalle Muhtarlığının ilk kez organize ettiği ‘Geleceği Seninle Başarabilirim’ eğitim kampanyası 1. Pilav günü, çeşitli etkinliklerle Yavuz Selim İlkokulu bahçesinde gerçekleştirildi. Yoğun kalabalığın katılım sağladığı etkinlikte katılımcılara ve öğrencilere pilav ve ayran ikramları yapıldı. Müzikler eşliğinde keyifle dans eden öğrenciler için çeşitli faaliyetlerde gerçekleştirildi. Kızılay görevlileri yüz boyama etkinliğinde çocukların yüzünü güldürürken, dağıtılan pamuk şekeri ve mısır gibi yiyeceklerle çocuklar şenlik tadında bir gün geçirdi. Gebze Belediyesi’nin resmi maskotu Terbi de, hareketli müzikler eşliğinde çocuklara eğlenceli anlar yaşattı. Aynı zamanda İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı KETEM birimi tarafından yetişkinler bazı konularda bilgilendirildi.

HER SENE DÜZENLEYECEĞİZ

Etkinlikte konuşan Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Şükriye Kavran, “Bu sene birincisini düzenlediğimiz pilav günümüz. Bu etkinliğimizi bizlere destek olan sponsorlarımız sayesinde mahallemizde ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz, yetimlerimiz, öksüzlerimizin eğitiminde kullanmak için düzenledik. Mahallemiz kırsal kesim olduğu için ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz çoğunlukta. Etkinliğimiz sayesinde hedefimize ulaştık. Bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah nasip ederse her sene düzenleyerek geleneksel hale getireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.