Gebze'de çevre düzenlemeleri devam ediyor

Gebze 31.08.2016 - 14:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze'de çevre düzenlemeleri devam ediyor

    Gebze Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü Topçular Köprülü Kavşağında çevre düzenlemelerine devam ediyor. D 100 kara yolunun kuzey ve güney yakasını birbirine bağlayan Topçular Köprülü kavşağında daha önce dekoratif çevre düzenlemesinde bulunan Park Bahçeler Müdürlüğü kavşak çevresinde ağaçlandırma ve çiçek ekimi gerçekleştiriyor. Park Bahçeler Müdürlüğünün kavşakta gerçekleştirdiği peyzaj çalışmaları neticesinde bağlantı yollarının çevresi yeni bir görünüme kavuşuyor.   ARİFAN CAMİ YENİ BİR ÇEHREYE BÜRÜNDÜ   Gebze Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü park, yeşil alan, yol kenarları düzenlemelerinin yanı sıra okul ve cami çevresinde de düzenlemeler yapıyor. Bu çerçevede Arifan Cami çevresi yeni bir yüze kavuşturuldu. Cami bahçesi tamamen ağaçlandırıldı ve yürüyüş yolları parke kaplandı. Park Bahçeler Müdürlüğü cami bahçesinde gerçekleştirdiği çevre düzenlenmesinin yanı sıra cami bahçesinde çocuk oyun parkı inşa etti. Cami bahçesinde yapılan düzenleme özellikle cami cemaati tarafından taktir gördü. Çocukların oyun oynayabilecekleri bir parka da kavuşan mahalle sakinleri yapılan çalışmadan oldukça memnun. Park Bahçeler Müdürlüğü yetkililerince ihtiyaçlar doğrultusunda cami ve okul bahçelerinde çevre düzenlemeleri yaptıklarını ve çalışmaların devam ettiğini ifade edildi.

 

 

Gebze Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü Topçular Köprülü Kavşağında çevre düzenlemelerine devam ediyor. D 100 kara yolunun kuzey ve güney yakasını birbirine bağlayan Topçular Köprülü kavşağında daha önce dekoratif çevre düzenlemesinde bulunan Park Bahçeler Müdürlüğü kavşak çevresinde ağaçlandırma ve çiçek ekimi gerçekleştiriyor. Park Bahçeler Müdürlüğünün kavşakta gerçekleştirdiği peyzaj çalışmaları neticesinde bağlantı yollarının çevresi yeni bir görünüme kavuşuyor.

 

ARİFAN CAMİ YENİ BİR ÇEHREYE BÜRÜNDÜ

 

Gebze Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü park, yeşil alan, yol kenarları düzenlemelerinin yanı sıra okul ve cami çevresinde de düzenlemeler yapıyor. Bu çerçevede Arifan Cami çevresi yeni bir yüze kavuşturuldu. Cami bahçesi tamamen ağaçlandırıldı ve yürüyüş yolları parke kaplandı. Park Bahçeler Müdürlüğü cami bahçesinde gerçekleştirdiği çevre düzenlenmesinin yanı sıra cami bahçesinde çocuk oyun parkı inşa etti. Cami bahçesinde yapılan düzenleme özellikle cami cemaati tarafından taktir gördü. Çocukların oyun oynayabilecekleri bir parka da kavuşan mahalle sakinleri yapılan çalışmadan oldukça memnun. Park Bahçeler Müdürlüğü yetkililerince ihtiyaçlar doğrultusunda cami ve okul bahçelerinde çevre düzenlemeleri yaptıklarını ve çalışmaların devam ettiğini ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.