19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de dev istihdam

Gebze 03.07.2020 - 12:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de dev istihdam

D-Market Elektronik Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. (Hepsiburada) ve Gebze İşkur Hizmet Merkezi Müdürlüğü arasında Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü (MEGİP) kapsamında 250 kişiye yönelik protokol imzalandı. İmzalar, Gebze Şube Müdürü Nurullah Karataş, D-Market Elektronik Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. (Hepsiburada) Operasyon Grup Başkanı Taner Timirci tarafından imzalar atıldı. İŞKUR müdürü Karataş, protokol dahilinde 250 ‘Müşteri Hizmetleri Görevlisi’ mesleğinde kursiyerin eğitim alacağı ve bunların en az 50 ‘sinin işveren tarafından işe yerleştirileceğini ve bununda işsizlere nitelik kazandırmada önemli bir adım olduğunu beyan etti. ÜLKEMİZ İÇİN SEVİNDİRİCİ Ayrıca,2020 yılı içerisinde firma kapasitesinin büyük oranda artması ve istihdama 500 kişilik katkıda bulunması bölgemiz ve ülkemiz için sevindirici olduğunu belirtti. Hepsiburada Grup Başkanı Timirci Gebze İşkur’a firmalara verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Protokollerin oluşmasına katkı sağlayan Hepsiburada Personel Direktörü Ahmet TUNA imzalardan duyduğu memnuniyeti ifade etti.18-35 yaş arası en az Meslek Yüksek Okulu mezunu, iletişimi güçlü, bay-bayan adaylarla görüşmelere devam ettiklerini belirtti.

D-Market Elektronik Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. (Hepsiburada) ve Gebze İşkur Hizmet Merkezi Müdürlüğü arasında Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü (MEGİP) kapsamında 250 kişiye yönelik protokol imzalandı.

İmzalar, Gebze Şube Müdürü Nurullah Karataş, D-Market Elektronik Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. (Hepsiburada) Operasyon Grup Başkanı Taner Timirci tarafından imzalar atıldı. İŞKUR müdürü Karataş, protokol dahilinde 250 ‘Müşteri Hizmetleri Görevlisi’ mesleğinde kursiyerin eğitim alacağı ve bunların en az 50 ‘sinin işveren tarafından işe yerleştirileceğini ve bununda işsizlere nitelik kazandırmada önemli bir adım olduğunu beyan etti.

ÜLKEMİZ İÇİN SEVİNDİRİCİ

Ayrıca,2020 yılı içerisinde firma kapasitesinin büyük oranda artması ve istihdama 500 kişilik katkıda bulunması bölgemiz ve ülkemiz için sevindirici olduğunu belirtti. Hepsiburada Grup Başkanı Timirci Gebze İşkur’a firmalara verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Protokollerin oluşmasına katkı sağlayan Hepsiburada Personel Direktörü Ahmet TUNA imzalardan duyduğu memnuniyeti ifade etti.18-35 yaş arası en az Meslek Yüksek Okulu mezunu, iletişimi güçlü, bay-bayan adaylarla görüşmelere devam ettiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.