19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de dezenfektan muslukları boş

Gebze 16.10.2020 - 11:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de dezenfektan muslukları boş

Gebze Hacı Halil Mahallesi, Yeni Bağdat Caddesi üzerinde bulunan dezenfektan musluklarında dezenfektan olmaması nedeni ile vatandaşlar Gebze Belediyesi'ne bu konuda daha titiz olmaları konusunda çağrıda bulundu. Gebzeli vatandaşlar Yeni Bağdat Caddesi üzerinde bulunan dezenfektan musluklarının ya boş ya da bozuk olduğunu iddia ederek belediyeden bu konuda daha dikkatli olmalarını istedi. Temas olasılığının çok daha yüksek olduğu bu bölgede dezenfektan musluklarının bakımsız bırakıldığını iddia eden vatandaşlardan biri, “Gebze merkezine yerleştirmiş olduğunuz dezenfekte musluklarının çoğunda dezenfekte bulunmamaktadır. İçinde Dezenfekte bulunan musluklar ise bozuktur bunun ilgilenir misiniz?” ifadeleriyle yetkililere seslendi.

Gebze Hacı Halil Mahallesi, Yeni Bağdat Caddesi üzerinde bulunan dezenfektan musluklarında dezenfektan olmaması nedeni ile vatandaşlar Gebze Belediyesi'ne bu konuda daha titiz olmaları konusunda çağrıda bulundu.

Gebzeli vatandaşlar Yeni Bağdat Caddesi üzerinde bulunan dezenfektan musluklarının ya boş ya da bozuk olduğunu iddia ederek belediyeden bu konuda daha dikkatli olmalarını istedi. Temas olasılığının çok daha yüksek olduğu bu bölgede dezenfektan musluklarının bakımsız bırakıldığını iddia eden vatandaşlardan biri, “Gebze merkezine yerleştirmiş olduğunuz dezenfekte musluklarının çoğunda dezenfekte bulunmamaktadır. İçinde Dezenfekte bulunan musluklar ise bozuktur bunun ilgilenir misiniz?” ifadeleriyle yetkililere seslendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.