19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de doldu dolu Ramazan programları

Gebze 11.06.2018 - 16:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’de doldu dolu Ramazan programları

Gebze Belediyesi tarafından Ramazan ayı münasebetiyle 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında düzenlenen etkinliklere binlerce Gebzeli katıldı.

Gebze Belediyesi tarafından Ramazan ayı münasebetiyle 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında düzenlenen etkinliklere binlerce Gebzeli katıldı. Teravih namazı sonrası meydanı dolduran Gebzeliler için her gün farklı konu ve konuklarla programlar düzenledi. ALİŞAN KAPAKLIKAYA’YA YOĞUN İLGİ Gebze Belediyesinin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında kamuoyu tarafından ekranlardan tanınan Alişan Kapaklıkaya Gebzelilere tadına doyumsuz bir sohbet programı yaşattı. Kendi hayatından hikayelerini Gebzelilerle paylaşan Kapaklıkaya, evlilik müessesesine ilişkin değerlendirmelerini ve görüşlerini paylaştı. EBUBEKİR SİFİL İLE SOHBET Gebze Belediyesinin düzenlediği Ramazan Ayı ekinlikleri kapsamında Ebubekir Sifil Cumartesi akşamı Gebzelilerle meydanda bir araya geldi. Sohbet programı ile Gebzelilerle buluşan Sifil, Gebzelilerin Ramazan aylarını kutladı. Sifil “İçinde bulunduğunuz ayın kıymetini iyi bilin bir daha kavuşmanın garantisi yok” dedi. KADİR GECESİ KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ Etkinlikler kapsamında Kadir Gecesi, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında İrfan Tatlı, Mehmet Güneş ve Adem Akbaş Gebzeliler için Kur’an-ı kerim ziyafeti yaşattı. Gebzelilere Kadir Gecesisin maneviyatını tam anlamıyla yaşatan imam hatipler, gecenin sonunda dua etti. Binlerce Gebzeli hep birlikte yapılan duaya “amin” dedi. ÇAYHANE HİZMETİ Gebze Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca 15 Temmuz Mili İrade Kent Meydanında Gebzeliler için ücretsiz çay servisi yapılıyor. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar meydanda programlar düzenleyen Gebze Belediyesi vatandaşlara meydanda bulunan çay otobüsünden ücretsiz çay servisi yapılıyor.
Gebze Belediyesi tarafından Ramazan ayı münasebetiyle 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında düzenlenen etkinliklere binlerce Gebzeli katıldı.

Gebze Belediyesi tarafından Ramazan ayı münasebetiyle 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında düzenlenen etkinliklere binlerce Gebzeli katıldı. Teravih namazı sonrası meydanı dolduran Gebzeliler için her gün farklı konu ve konuklarla programlar düzenledi.

ALİŞAN KAPAKLIKAYA’YA YOĞUN İLGİ

Gebze Belediyesinin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında kamuoyu tarafından ekranlardan tanınan Alişan Kapaklıkaya Gebzelilere tadına doyumsuz bir sohbet programı yaşattı. Kendi hayatından hikayelerini Gebzelilerle paylaşan Kapaklıkaya, evlilik müessesesine ilişkin değerlendirmelerini ve görüşlerini paylaştı.

EBUBEKİR SİFİL İLE SOHBET

Gebze Belediyesinin düzenlediği Ramazan Ayı ekinlikleri kapsamında Ebubekir Sifil Cumartesi akşamı Gebzelilerle meydanda bir araya geldi. Sohbet programı ile Gebzelilerle buluşan Sifil, Gebzelilerin Ramazan aylarını kutladı. Sifil “İçinde bulunduğunuz ayın kıymetini iyi bilin bir daha kavuşmanın garantisi yok” dedi.

KADİR GECESİ KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ

Etkinlikler kapsamında Kadir Gecesi, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında İrfan Tatlı, Mehmet Güneş ve Adem Akbaş Gebzeliler için Kur’an-ı kerim ziyafeti yaşattı. Gebzelilere Kadir Gecesisin maneviyatını tam anlamıyla yaşatan imam hatipler, gecenin sonunda dua etti. Binlerce Gebzeli hep birlikte yapılan duaya “amin” dedi.

ÇAYHANE HİZMETİ

Gebze Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca 15 Temmuz Mili İrade Kent Meydanında Gebzeliler için ücretsiz çay servisi yapılıyor. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar meydanda programlar düzenleyen Gebze Belediyesi vatandaşlara meydanda bulunan çay otobüsünden ücretsiz çay servisi yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.