GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze’de Enerji Verimliliği konuşulacak!

Gebze 15.10.2019 - 12:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de Enerji Verimliliği konuşulacak!

TMMOB Türkiye Makina Mühendisleri Odası V.Enerji Verimliliği Kongresi ve Sergisi düzenliyor. 18-19 Ekim 2019 tarihlerinde Gebze Teknik Üniversitesi Kongre Merkezi’nde yapılacak olan ve ‘Geleceğimiz Enerji’ temalı V.Enerji Verimliliği Kongresi ve Sergisi’nde Ülkemizde Enerji Planlaması, Yönetimi ve Enerji Verimliliği sürecinde gelinen durumun ve çözüm önerilerinin ortaya konulduğu bir tartışma ortamı oluşturulacak. ULUSAL ENERJİ VERİMLİLİĞİ EYLEM PLANI TARTIŞILACAK 2 gün sürecek olan Kongrede, Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Oturumları, Paneller ve Forumlar, Seminerler ve Kurslar aracılığıyla, konusunda uzman olan kişi ve kuruluşların, akademisyenlerin, sektörde ürün ve hizmet üreten firma ve işletmelerin bilgi ve deneyimlerini paylaşmaları, mühendis ve teknik elemanların buluşturulması hedefleniyor. Kongrede ayrıca önümüzdeki dönem için önerilen Ulusal Enerji Verimliliği Eylem Planının değerlendirilmesi, eksikliklerinin belirlenerek geliştirilmesi ve uygulanması konusunda farkındalık yaratmak, ülke , toplum, meslek ve meslektaş çıkarları için çalışan bir meslek örgütü olarak üstüne düşen sorumluluğu yerine getirilmesi ile ilgili tartışma ortamı da planlanıyor. ENERJİ İLE İLGİLİ HAYATİ KONULAR MASADA OLACAK Türkiye Makina Mühendisleri Odası’nın düzenleyeceği Enerji Verimliliği Kongresi’nde ayrıca Sanayide, binalarda ve ulaşımda enerji verimliliği, enerjinin geri kazanımı, enerji ve çevre, enerji üretiminde verimlilik, yenilenebilir enerji kullanımı, enerji iletim ve dağıtımında verimlilik, enerjinin depolanması, enerji sektöründeki ekipmanların yerli üretimi, enerjinin ekonomi politiği, ulusal enerji verimliliği eylem planı, enerji arz güvenirliği, Türkiye enerji mevzuatı ve organizasyonu, enerji yönetimi ve ISO 50001 ve Enerjide Endüstri 4.0 konuları ile ilgili uzman konuşmacıların panelleri olacak.

TMMOB Türkiye Makina Mühendisleri Odası V.Enerji Verimliliği Kongresi ve Sergisi düzenliyor. 18-19 Ekim 2019 tarihlerinde Gebze Teknik Üniversitesi Kongre Merkezi’nde yapılacak olan ve ‘Geleceğimiz Enerji’ temalı V.Enerji Verimliliği Kongresi ve Sergisi’nde Ülkemizde Enerji Planlaması, Yönetimi ve Enerji Verimliliği sürecinde gelinen durumun ve çözüm önerilerinin ortaya konulduğu bir tartışma ortamı oluşturulacak.

ULUSAL ENERJİ VERİMLİLİĞİ EYLEM PLANI TARTIŞILACAK

2 gün sürecek olan Kongrede, Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Oturumları, Paneller ve Forumlar, Seminerler ve Kurslar aracılığıyla, konusunda uzman olan kişi ve kuruluşların, akademisyenlerin, sektörde ürün ve hizmet üreten firma ve işletmelerin bilgi ve deneyimlerini paylaşmaları, mühendis ve teknik elemanların buluşturulması hedefleniyor. Kongrede ayrıca önümüzdeki dönem için önerilen Ulusal Enerji Verimliliği Eylem Planının değerlendirilmesi, eksikliklerinin belirlenerek geliştirilmesi ve uygulanması konusunda farkındalık yaratmak, ülke , toplum, meslek ve meslektaş çıkarları için çalışan bir meslek örgütü olarak üstüne düşen sorumluluğu yerine getirilmesi ile ilgili tartışma ortamı da planlanıyor.

ENERJİ İLE İLGİLİ HAYATİ KONULAR MASADA OLACAK

Türkiye Makina Mühendisleri Odası’nın düzenleyeceği Enerji Verimliliği Kongresi’nde ayrıca Sanayide, binalarda ve ulaşımda enerji verimliliği, enerjinin geri kazanımı, enerji ve çevre, enerji üretiminde verimlilik, yenilenebilir enerji kullanımı, enerji iletim ve dağıtımında verimlilik, enerjinin depolanması, enerji sektöründeki ekipmanların yerli üretimi, enerjinin ekonomi politiği, ulusal enerji verimliliği eylem planı, enerji arz güvenirliği, Türkiye enerji mevzuatı ve organizasyonu, enerji yönetimi ve ISO 50001 ve Enerjide Endüstri 4.0 konuları ile ilgili uzman konuşmacıların panelleri olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.