Gebze’de gaspçı operasyonu!

Gebze 21.05.2020 - 12:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de gaspçı operasyonu!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, İl genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmaları kararlılıkla sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Geçtiğimiz Salı günü Gebze’de 2 kişiyi gasp ettiği öne sürülen 3 şüpheli tutuklandı. Geçtiğimiz Salı günü Gebze’de 2 kişiyi gasp ettiği öne sürülen 3 şüpheli tutuklandı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, 2 kişinin, 3 şüpheli tarafından darp edildiği ve bıçaklı tehdit ve gasp edildiği ihbarı üzerine çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, teknik ve fiziki takibin ardından şüpheliler A.K, İ.Ö ve F.A'yı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Şüphelilerden A.K'nin 40, İ.Ö'nün 9 ve F.A'nın 25 ayrı suç kaydının olduğu öğrenildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, İl genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmaları kararlılıkla sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Geçtiğimiz Salı günü Gebze’de 2 kişiyi gasp ettiği öne sürülen 3 şüpheli tutuklandı.

Geçtiğimiz Salı günü Gebze’de 2 kişiyi gasp ettiği öne sürülen 3 şüpheli tutuklandı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, 2 kişinin, 3 şüpheli tarafından darp edildiği ve bıçaklı tehdit ve gasp edildiği ihbarı üzerine çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, teknik ve fiziki takibin ardından şüpheliler A.K, İ.Ö ve F.A'yı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Şüphelilerden A.K'nin 40, İ.Ö'nün 9 ve F.A'nın 25 ayrı suç kaydının olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.