19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de gelenek sürüyor!

Gebze 17.09.2019 - 08:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de gelenek sürüyor!

Geçtiğimiz yıl Gebze’de gelenekselleşen okul buluşmaları bu yıl da tüm hızı ile devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve beraberindeki ekip Mollafenari Ortaokulu ve İmam-Hatip Lisesinde bayrak törenine katıldı.

Geçmiş dönem Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in başlattığı oku ziyaretleri bu yıl Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz öncülüğünde devam ediyor. Tatlıkuyu Mahallesi’nde bulunan Mollafenari Ortaokulu ve İmam-Hatip Lisesi’nde gerçekleşen bayrak törenine; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, okul müdürü Ali Dere öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. HAYATİ ÖNEME SAHİP Gerçekleştirilen törenin açılış konuşmasını Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan yaptı. Doğan, “İstikbalimiz olan gençler hepinize hayırlı sabahlar diliyorum, en içten, en kalbi duygularımla sizleri sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Bugün okulunuza misafir olduk. Amacımız sizlerle görüşmek, sizlerin geleceğiyle ilgili bir dönüş alabilmek, ne düşünüyorsunuz? Ufkunuz nedir? Memlekete nasıl katkıda bulunacaksınız? Bunları görmektir. Bizlerde büyükleriniz olarak sizlere bazı konular hakkında birkaç kelam nasihat etmek için bu programları tertib ediyoruz.  Bu tür programlar eğitim camiası için hayati öneme sahip. Bir okulda ilçe kaymakamının, ilçe belediye başkanının, ilçe milli eğitim müdürünün gelip gençlerle sohbet etmesi onlarla tecrübelerini paylaşmaları çok önemli” dedi. GELECEĞİN EBEVEYN ADAYLARI Doğan’ın ardından Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bir konuşma yaparak, “Sizler geleceğin ebeveyn adayları olarak çok önemlisiniz. Sizlerin eğitimleri de bu sebeple bir o kadar önemli. Toplumun temel taşları ailedir ve ailenin eğitimi annede başlar. Daha güzel bir gelecek için sizlere bu anlamda çok güveniyoruz. Bunun içinde çok çalışmanız gerekiyor. Bu ülkenin siz gençlerden büyük beklentileri var. Zamanınızı iyi değerlendirin ve bu yıllarınızın kıymetini bilin” ifadelerini sarf etti. GELECEK GENÇLERİN OMUZLARINDA Bayrak töreninde son olarak Gebze Kaymakamı Mustafa Güler konuşarak, “Bu ülkenin geleceği sizin gibi gençlerin omzunda yükseliyor. Öğrenci ve öğretmenlerimize gelecek adına önemli görevler düşüyor. Bu görevleri layığı ile yerine getirip Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşımak için elimizden geleni yapmalıyız.” dedi. Törenden sonra sınıflara geçen Kaymakam Güler, Başakn Büyükgöz ve Müdür Doğan öğrenciler ile ilk derse katıldı.  Sınıf ziyaretlerinden sonra öğretmenler odasında öğretmenlerin moral ve motivasyonu açısından ziyaretlerin önemini anlatan ekip öğretmenlerin sorun ve taleplerini dinledi.  Sorunları yerinde görerek, çözüm odaklı hareket edeceklerini söyleyen Başkan Büyükgöz öğretmenlere teşekkür ederek okuldan ayrıldı. HABER: KÜBRA AKABALI
Geçtiğimiz yıl Gebze’de gelenekselleşen okul buluşmaları bu yıl da tüm hızı ile devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve beraberindeki ekip Mollafenari Ortaokulu ve İmam-Hatip Lisesinde bayrak törenine katıldı.

Geçmiş dönem Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in başlattığı oku ziyaretleri bu yıl Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz öncülüğünde devam ediyor. Tatlıkuyu Mahallesi’nde bulunan Mollafenari Ortaokulu ve İmam-Hatip Lisesi’nde gerçekleşen bayrak törenine; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, okul müdürü Ali Dere öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

HAYATİ ÖNEME SAHİP

Gerçekleştirilen törenin açılış konuşmasını Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan yaptı. Doğan, “İstikbalimiz olan gençler hepinize hayırlı sabahlar diliyorum, en içten, en kalbi duygularımla sizleri sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Bugün okulunuza misafir olduk. Amacımız sizlerle görüşmek, sizlerin geleceğiyle ilgili bir dönüş alabilmek, ne düşünüyorsunuz? Ufkunuz nedir? Memlekete nasıl katkıda bulunacaksınız? Bunları görmektir. Bizlerde büyükleriniz olarak sizlere bazı konular hakkında birkaç kelam nasihat etmek için bu programları tertib ediyoruz.  Bu tür programlar eğitim camiası için hayati öneme sahip. Bir okulda ilçe kaymakamının, ilçe belediye başkanının, ilçe milli eğitim müdürünün gelip gençlerle sohbet etmesi onlarla tecrübelerini paylaşmaları çok önemli” dedi.

GELECEĞİN EBEVEYN ADAYLARI

Doğan’ın ardından Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bir konuşma yaparak, “Sizler geleceğin ebeveyn adayları olarak çok önemlisiniz. Sizlerin eğitimleri de bu sebeple bir o kadar önemli. Toplumun temel taşları ailedir ve ailenin eğitimi annede başlar. Daha güzel bir gelecek için sizlere bu anlamda çok güveniyoruz. Bunun içinde çok çalışmanız gerekiyor. Bu ülkenin siz gençlerden büyük beklentileri var. Zamanınızı iyi değerlendirin ve bu yıllarınızın kıymetini bilin” ifadelerini sarf etti.

GELECEK GENÇLERİN OMUZLARINDA

Bayrak töreninde son olarak Gebze Kaymakamı Mustafa Güler konuşarak, “Bu ülkenin geleceği sizin gibi gençlerin omzunda yükseliyor. Öğrenci ve öğretmenlerimize gelecek adına önemli görevler düşüyor. Bu görevleri layığı ile yerine getirip Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşımak için elimizden geleni yapmalıyız.” dedi. Törenden sonra sınıflara geçen Kaymakam Güler, Başakn Büyükgöz ve Müdür Doğan öğrenciler ile ilk derse katıldı.  Sınıf ziyaretlerinden sonra öğretmenler odasında öğretmenlerin moral ve motivasyonu açısından ziyaretlerin önemini anlatan ekip öğretmenlerin sorun ve taleplerini dinledi.  Sorunları yerinde görerek, çözüm odaklı hareket edeceklerini söyleyen Başkan Büyükgöz öğretmenlere teşekkür ederek okuldan ayrıldı.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.