Gebze'de Gemiler Karadan İlerleyecek!

Gebze 18.04.2018 - 15:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze'de Gemiler Karadan İlerleyecek!

Türkiye’nin en büyük gençlik hareketlerinden biri olan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Mayıs ayında dev bir organizasyon gerçekleştirecek.

AGD Kocaeli Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan etkinlikte İstanbul’un fethinin 565. yılı Gebze Alaattin Kurt Stadyumu’nda muhteşem bir şölenle kutlanacak. GEMİLER KARADAN YÜRÜTÜLECEK 12 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’da başlayacak olan programda Fethin sembolü olan gemilerin karadan yürütülmesi canlandırılacak. Dünya Kur’an-ı Kerim güzel okuma birincisi hafızların Kur’an ziyafeti vereceği şölende tanınmış sanatçılar ezgi ve şiirleriyle programa renk katacak. İSLAM ÜLKELERİNDEN TEMSİLCİLER KATILACAK Mehteran, spor ve akrobasi gösterilerinin yanı sıra havai fişek gösterilerinin de olacağı Fetih kutlamasına birçok İslam ülkesinin devlet büyükleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katılacak.
Türkiye’nin en büyük gençlik hareketlerinden biri olan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Mayıs ayında dev bir organizasyon gerçekleştirecek.

AGD Kocaeli Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan etkinlikte İstanbul’un fethinin 565. yılı Gebze Alaattin Kurt Stadyumu’nda muhteşem bir şölenle kutlanacak.

GEMİLER KARADAN YÜRÜTÜLECEK
12 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’da başlayacak olan programda Fethin sembolü olan gemilerin karadan yürütülmesi canlandırılacak. Dünya Kur’an-ı Kerim güzel okuma birincisi hafızların Kur’an ziyafeti vereceği şölende tanınmış sanatçılar ezgi ve şiirleriyle programa renk katacak.


İSLAM ÜLKELERİNDEN TEMSİLCİLER KATILACAK
Mehteran, spor ve akrobasi gösterilerinin yanı sıra havai fişek gösterilerinin de olacağı Fetih kutlamasına birçok İslam ülkesinin devlet büyükleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.