Gebze’de istişare toplantısı!

Gebze 18.01.2019 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’de istişare toplantısı!

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, teşkilatlarla istişare toplantıları kapsamında Gebze’yi de ziyaret etti. Ünlü, Gebze İlçe teşkilatıyla bir araya gelerek yerel seçimler üzerine değerlendirmelerde bulunup, Meclis Üyesi başvurularıyla ilgili çok önemli uyarılarda bulundu. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde, İl ve İlçe Yöneticileri, Bölge Temsilcileri, Mahalle Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Ülkücü Kurumlar ve Partililer ile birlikte Seçim İstişare toplantısı yapılarak, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatlarını aktardılar. MECLİS ÜYELİĞİ’NE BAŞVURU ÇAĞRISI İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze’de Seçim Startını vererek, Cumhur İttifakının en iyi sonucu alması için hep birlikte kol kola, gönül gönüle verip çalışacaklarını belirtti.  Aydın Ünlü, MHP Gebze İlçe Teşkilatına güvendiğini belirterek, Gebze de Cumhur İttifakının en iyi sonucu alacağına inandığını ifade etti. Belediye meclislerine kendi logoları altında parti olarak gireceklerini dile getiren Ünlü, başvuruların devam ettiğini ifade ederek, Ülkücü Harekete gönül vermiş isimleri Meclis Üyesi, olmaya davet etti. MHP’nin Meclislerde mutlaka yer almasına dikkati çeken Ünlü, titiz bir seçim çalışması yapacaklarını söyledi.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, teşkilatlarla istişare toplantıları kapsamında Gebze’yi de ziyaret etti. Ünlü, Gebze İlçe teşkilatıyla bir araya gelerek yerel seçimler üzerine değerlendirmelerde bulunup, Meclis Üyesi başvurularıyla ilgili çok önemli uyarılarda bulundu. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde, İl ve İlçe Yöneticileri, Bölge Temsilcileri, Mahalle Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Ülkücü Kurumlar ve Partililer ile birlikte Seçim İstişare toplantısı yapılarak, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatlarını aktardılar.

MECLİS ÜYELİĞİ’NE BAŞVURU ÇAĞRISI

İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze’de Seçim Startını vererek, Cumhur İttifakının en iyi sonucu alması için hep birlikte kol kola, gönül gönüle verip çalışacaklarını belirtti.  Aydın Ünlü, MHP Gebze İlçe Teşkilatına güvendiğini belirterek, Gebze de Cumhur İttifakının en iyi sonucu alacağına inandığını ifade etti. Belediye meclislerine kendi logoları altında parti olarak gireceklerini dile getiren Ünlü, başvuruların devam ettiğini ifade ederek, Ülkücü Harekete gönül vermiş isimleri Meclis Üyesi, olmaya davet etti. MHP’nin Meclislerde mutlaka yer almasına dikkati çeken Ünlü, titiz bir seçim çalışması yapacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.