Gebze’de kadınların sığınacağı bir yer var!

Gebze 28.10.2020 - 09:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Gebze’de kadınların sığınacağı bir yer var!

Gebze’de bulunan Tanzim Satış ve Et Balık Kurumu’nun sahibi Gebzeli İş adamı Özgür Altay kadına şiddet ve taciz olaylarının önüne geçmek için örnek bir davranışa imza attı. Gebze Yeni Bağdat Caddesi’nde bulunan Tanzim Satış ve Et Balık Kurumu’nun sahibi Gebzeli iş adamı Özgür Altay,  kadına şiddet ve taciz olaylarının son bulmasına destek olmak için işletmelerine “Lütfen dikkat! Nerede olursanız olun, rahatsız edildiğinizi, takip edildiğinizi hissettiğiniz veya fark ettiğiniz an hiç çekinmeden buraya koşun. Gerisini biz hallederiz. Gerekirse polise, gerekirse sizi evinize ulaştırmayı taahhüt ederiz. Çürüklerden birlikte kurtulacağız” yazılı afişler astı. “FARKINDALIK YARATMAK İÇİN BÖYLE BİR ÇALIŞMA YAPTIK” Kadın cinayetlerinin önüne geçmek konusunda vatandaşlarında ellerinden geleni yapması gerektiğini belirten Altay, “Farkındalık yaratmak için böyle bir çalışma yaptık. Umarım diğer işletmelerde örnek alarak kadınların daha güvenli bir şekilde yaşamasına katkı sağlar. Afişte yazdığımız gibi takip edildiğinizi hissettiğiniz an işletmemize gelerek bizlerden yardım isteyebilirsiniz. Gebze’de yaşayan kadınların huzurunu tesis etmek emniyet teşkilatının olduğu gibi vatandaşlarında görevi olduğunu unutmamalıyız” ifadeleriyle Gebzeli kadınların yalnız olmadığını belirtti. “ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNİ KİMSESİZ BIRAKMAYACAĞIZ” Tanzim Satış işletmesinde şehit ailelerine ücretsiz gıda desteği yaptıklarını da söyleyen Altay, “Bu ülke için canını vermiş şehitlerimizin ailelerini kimsesiz bırakmak bizlere yakışmaz. Elimizden geldiğince destek olarak şehitlerimize olan borcumuzu ödemek gayreti içerisindeyiz. Umarım diğer işletmelerde bundan örnek alırlar da şehit yakınları çok daha rahat bir hayat yaşayabilir” dedi.

Gebze’de bulunan Tanzim Satış ve Et Balık Kurumu’nun sahibi Gebzeli İş adamı Özgür Altay kadına şiddet ve taciz olaylarının önüne geçmek için örnek bir davranışa imza attı.

Gebze Yeni Bağdat Caddesi’nde bulunan Tanzim Satış ve Et Balık Kurumu’nun sahibi Gebzeli iş adamı Özgür Altay,  kadına şiddet ve taciz olaylarının son bulmasına destek olmak için işletmelerine “Lütfen dikkat! Nerede olursanız olun, rahatsız edildiğinizi, takip edildiğinizi hissettiğiniz veya fark ettiğiniz an hiç çekinmeden buraya koşun. Gerisini biz hallederiz. Gerekirse polise, gerekirse sizi evinize ulaştırmayı taahhüt ederiz. Çürüklerden birlikte kurtulacağız” yazılı afişler astı.

“FARKINDALIK YARATMAK İÇİN BÖYLE BİR ÇALIŞMA YAPTIK”

Kadın cinayetlerinin önüne geçmek konusunda vatandaşlarında ellerinden geleni yapması gerektiğini belirten Altay, “Farkındalık yaratmak için böyle bir çalışma yaptık. Umarım diğer işletmelerde örnek alarak kadınların daha güvenli bir şekilde yaşamasına katkı sağlar. Afişte yazdığımız gibi takip edildiğinizi hissettiğiniz an işletmemize gelerek bizlerden yardım isteyebilirsiniz. Gebze’de yaşayan kadınların huzurunu tesis etmek emniyet teşkilatının olduğu gibi vatandaşlarında görevi olduğunu unutmamalıyız” ifadeleriyle Gebzeli kadınların yalnız olmadığını belirtti.

“ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNİ KİMSESİZ BIRAKMAYACAĞIZ”

Tanzim Satış işletmesinde şehit ailelerine ücretsiz gıda desteği yaptıklarını da söyleyen Altay, “Bu ülke için canını vermiş şehitlerimizin ailelerini kimsesiz bırakmak bizlere yakışmaz. Elimizden geldiğince destek olarak şehitlerimize olan borcumuzu ödemek gayreti içerisindeyiz. Umarım diğer işletmelerde bundan örnek alırlar da şehit yakınları çok daha rahat bir hayat yaşayabilir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.