Gebze’de karne sevinci!

Gebze 18.01.2019 - 15:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’de karne sevinci!

Gebzeli öğrenciler, düzenlenen törenle karnelerine kavuştu. 50. Yıl Chrysler Ortaokulu'nda gerçekleşen karne dağıtım etkinliğine katılım yoğun oldu.

2018-2019 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısı resmen tamamlandı ve Gebze'de 82 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı. Bu dönemin resmi karne dağıtım töreni ise 50. Yıl Chrysler Ortaokulu'nda yapıldı. Gerçekleşen etkinliğe Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Okul Müdürü Mücahit Şekerci, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Açılış konuşmasını yapan Müdür Şekerci, okul hakkında bilgiler verdi ve emeği geçenlere teşekkür etti. DOĞAN BAŞARI DİLEDİ Daha sonra kürsüye çıkan İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan ise şunları dile getirdi; "17 Eylül 2018 Pazartesi başlayan 2018-2019 öğretim yılı 1. Kanaat Dönemi, bugün öğrencilerin ve velilerin büyük bir heyecanla bekledikleri karne töreniyle sona erecektir. Başarılı ve huzur dolu bir yarıyılın yaşanmasında katkıları bulunan herkese teşekkür ediyorum. Başarılı öğrencilerimizi tebrik ederken, başarısız durumda bulunan öğrencilerimize de, başarısızlığı her zaman yenmenin mümkün olduğunu belirtmek isterim. Kıymetli yönetici ve öğretmen arkadaşlarıma, sevgili öğrencilerimize ve değerli velilerimize huzurlu, sağlıklı bir tatil dönemi diler, sevgi, saygı ve selamlarımı sunarım." SORUMLULUK BİLİNCİ AŞIMALIYIZ Son olarak kürsüden öğrencilere ve velilere seslenen Kaymakam Güler ise, "Bu yılda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugün alınan karnelerde hepimizin payı var. Herkes üzerine düşen mesajı almalıdır. Eğitim bir milletin var oluşudur. Bizim en temel yapımız milli ve manevi değerlerimizdir, bunların üstüne de bilim ve fen’i koyacağız. Bizim en değerli varlığımız evlatlarımızdır. Öğrencilerimize sorumluluk bilinci aşılamalı ve onları geleceğe hazırlamalıyız. Bilgisayar ve teknoloji etkileşimini bağımlılık noktasına getirmemeliyiz. Öğrencilerimize bol aktiviteli iyi tatiller diliyorum" şeklinde konuştu.
Gebzeli öğrenciler, düzenlenen törenle karnelerine kavuştu. 50. Yıl Chrysler Ortaokulu'nda gerçekleşen karne dağıtım etkinliğine katılım yoğun oldu.

2018-2019 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısı resmen tamamlandı ve Gebze'de 82 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı. Bu dönemin resmi karne dağıtım töreni ise 50. Yıl Chrysler Ortaokulu'nda yapıldı. Gerçekleşen etkinliğe Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Okul Müdürü Mücahit Şekerci, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Açılış konuşmasını yapan Müdür Şekerci, okul hakkında bilgiler verdi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

DOĞAN BAŞARI DİLEDİ

Daha sonra kürsüye çıkan İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan ise şunları dile getirdi; "17 Eylül 2018 Pazartesi başlayan 2018-2019 öğretim yılı 1. Kanaat Dönemi, bugün öğrencilerin ve velilerin büyük bir heyecanla bekledikleri karne töreniyle sona erecektir. Başarılı ve huzur dolu bir yarıyılın yaşanmasında katkıları bulunan herkese teşekkür ediyorum. Başarılı öğrencilerimizi tebrik ederken, başarısız durumda bulunan öğrencilerimize de, başarısızlığı her zaman yenmenin mümkün olduğunu belirtmek isterim. Kıymetli yönetici ve öğretmen arkadaşlarıma, sevgili öğrencilerimize ve değerli velilerimize huzurlu, sağlıklı bir tatil dönemi diler, sevgi, saygı ve selamlarımı sunarım."

SORUMLULUK BİLİNCİ AŞIMALIYIZ

Son olarak kürsüden öğrencilere ve velilere seslenen Kaymakam Güler ise, "Bu yılda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugün alınan karnelerde hepimizin payı var. Herkes üzerine düşen mesajı almalıdır. Eğitim bir milletin var oluşudur. Bizim en temel yapımız milli ve manevi değerlerimizdir, bunların üstüne de bilim ve fen’i koyacağız. Bizim en değerli varlığımız evlatlarımızdır. Öğrencilerimize sorumluluk bilinci aşılamalı ve onları geleceğe hazırlamalıyız. Bilgisayar ve teknoloji etkileşimini bağımlılık noktasına getirmemeliyiz. Öğrencilerimize bol aktiviteli iyi tatiller diliyorum" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.