GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze’de korona değerlendirmesi

Gebze 15.05.2020 - 11:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de korona değerlendirmesi

Gebze’de COVID-19 ile mücadele kapsamında yapılan Filyasyon çalışmaları değerlendirildi. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney Başkanlığı’nda dün bir toplantı gerçekleşti. Toplantıya Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu da katılım sağladı. Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, “Gebze ilçemizdeki COVID-19 ile mücadele kapsamında yapılan Filyasyon çalışmaları değerlendirildik. Kocaeli’de COVID-19 mücadelemiz tüm hızı ile devam etmekte. Bu mücadelede bir an olsun görevlerinin başından ayrılmayan sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ederiz” dedi. Toplantıda sosyal mesafe ve virüs önlem kurallarına dikkat edilmesi gözlerden kaçmadı.

Gebze’de COVID-19 ile mücadele kapsamında yapılan Filyasyon çalışmaları değerlendirildi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney Başkanlığı’nda dün bir toplantı gerçekleşti. Toplantıya Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu da katılım sağladı. Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, “Gebze ilçemizdeki COVID-19 ile mücadele kapsamında yapılan Filyasyon çalışmaları değerlendirildik. Kocaeli’de COVID-19 mücadelemiz tüm hızı ile devam etmekte. Bu mücadelede bir an olsun görevlerinin başından ayrılmayan sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ederiz” dedi. Toplantıda sosyal mesafe ve virüs önlem kurallarına dikkat edilmesi gözlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.