19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de korona denetimleri

Gebze 25.09.2020 - 12:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de korona denetimleri

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, korona virüs tedbirleri kapsamında ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ mottosu ile denetimlerde bulundu.  Korona virüs tedbirleri kapsamında ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ mottosu ile Gebze Kaymakamının öncülük ettiği denetimlere; Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili katıldı. Gebze Terminali, Tatlıkuyu Kapalı Pazar Alanı, kafeteryalar, lokantalar ile bay ve bayan kuaförlerinin denetlendiği denetimde korona virüs kuralları hatırlatıldı. KURALLARA UYANLARA TEŞEKKÜR, UYMAYANLARA CEZA Kaymakam Güler vatandaşlara ve esnafa maske ve mesafe kuralına dikkat çekerek, virüs salgınıyla mücadelede tedbirin önemine değindi. Maske takan vatandaşlara duyarlılıkları nedeniyle teşekkür eden İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, vatandaşlardan talep ve şikayetleri dinleyerek Gebzelilere uyarılarda bulundu. Kurallara uymayan esnaf ve vatandaşlar hakkında ise cezai işlem uygulandı.  

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, korona virüs tedbirleri kapsamında ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ mottosu ile denetimlerde bulundu.

 Korona virüs tedbirleri kapsamında ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ mottosu ile Gebze Kaymakamının öncülük ettiği denetimlere; Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili katıldı. Gebze Terminali, Tatlıkuyu Kapalı Pazar Alanı, kafeteryalar, lokantalar ile bay ve bayan kuaförlerinin denetlendiği denetimde korona virüs kuralları hatırlatıldı.

KURALLARA UYANLARA TEŞEKKÜR, UYMAYANLARA CEZA

Kaymakam Güler vatandaşlara ve esnafa maske ve mesafe kuralına dikkat çekerek, virüs salgınıyla mücadelede tedbirin önemine değindi. Maske takan vatandaşlara duyarlılıkları nedeniyle teşekkür eden İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, vatandaşlardan talep ve şikayetleri dinleyerek Gebzelilere uyarılarda bulundu. Kurallara uymayan esnaf ve vatandaşlar hakkında ise cezai işlem uygulandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.