Gebze’de ‘Koruyucu Tekstil Test Merkezi’ kuruluyor

Gebze 04.08.2020 - 21:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de ‘Koruyucu Tekstil Test Merkezi’ kuruluyor

Koruyucu Tekstil Test Merkezi (KOTTEM) MARKA’nın desteği ile TÜBİTAK MAM Gebze Yerleşkesi’nde kuruluyor.  TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ve Gebze Teknik Üniversitesi,   işbirliği ile gerçekleştirilecek Koruyucu Tekstil Test Merkezinin ( KOTTEM) Protokol İmza Töreni,  Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz’un başkanlığında; TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kılıçaslan,  Başkan Yardımcı Doç. Dr. Murat Makaracı, Başkan Yardımcısı Mehmet Sait Karaca,  Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ve beraberindeki heyetin katılımlarıyla gerçekleştirildi. ÜLKEMİZ TEKNOLOJİ ÜRETİYOR Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz imza töreninde yaptığı konuşmalarında; “Ülkemizin başta dünya ile yarışan, rekabet eden bir ülke haline gelebilmesi; öncelikle bilimsel kapasitesi, teknolojik gelişmeleri takip edebilmesi ve teknoloji üretebilmesinden geçiyor. Bu nedenle başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Hükümetimize, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Başkanımıza, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörümüze ve kıymetli ekibine, burada çalışan ve emek veren her bir bilim insanımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz” dedi.

Koruyucu Tekstil Test Merkezi (KOTTEM) MARKA’nın desteği ile TÜBİTAK MAM Gebze Yerleşkesi’nde kuruluyor. 
TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ve Gebze Teknik Üniversitesi,   işbirliği ile gerçekleştirilecek Koruyucu Tekstil Test Merkezinin ( KOTTEM) Protokol İmza Töreni,  Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz’un başkanlığında; TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kılıçaslan,  Başkan Yardımcı Doç. Dr. Murat Makaracı, Başkan Yardımcısı Mehmet Sait Karaca,  Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ve beraberindeki heyetin katılımlarıyla gerçekleştirildi.


ÜLKEMİZ TEKNOLOJİ ÜRETİYOR
Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz imza töreninde yaptığı konuşmalarında; “Ülkemizin başta dünya ile yarışan, rekabet eden bir ülke haline gelebilmesi; öncelikle bilimsel kapasitesi, teknolojik gelişmeleri takip edebilmesi ve teknoloji üretebilmesinden geçiyor. Bu nedenle başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Hükümetimize, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Başkanımıza, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörümüze ve kıymetli ekibine, burada çalışan ve emek veren her bir bilim insanımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.