Gebze’de nargile tütünü operasyonu!

Gebze 25.02.2020 - 12:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de nargile tütünü operasyonu!

Önemli operasyonlara imza atan Jandarma ekipleri, başarılarına bir yenisini daha Gebze’de ekledi. Buna göre Jandarma ekipleri, Balçık mahallesinde piyasa değeri 500 bin TL olduğu açıklanan yüklü miktarda kaçak nargile tütünü ele geçirdi. Jandarma her olayda gibi kaçakçılığa da geçit vermiyor. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı istihbari çalışmalar sonucunda Gebze’nin kırsal mahallesi Balçık’ta tonlarca kaçak nargile tütünü ele geçirdi. Edinilen bilgilere göre Jandarma ekipleri, Balçık mahallesinde yüklü miktarda kaçak nargile tütününün piyasaya sürüleceği bilgisini alması üzerine harekete geçti. ŞÜPHELİLER GÖZALTINDA Takibi yapılan kamyoneti durduran ekipler, araçta 2 tondan fazla bandrolsüz kaçak nargile tütünü, şüpheliye ait depoda yapılan aramalarda ise 3 ton 700 kilo kıyılmamış (yaprak) tütün ele geçirdi. Toplamda ele geçirilen 5 ton 700 kilo ağırlığındaki kaçak tütünlerin piyasadaki değerinin 500 bin TL olduğu açıklandı. Olayla ilgili M.Ş ve S.A isimli şüpheliler gözaltına alınarak haklarında adli tahkikat başlatıldı.

Önemli operasyonlara imza atan Jandarma ekipleri, başarılarına bir yenisini daha Gebze’de ekledi. Buna göre Jandarma ekipleri, Balçık mahallesinde piyasa değeri 500 bin TL olduğu açıklanan yüklü miktarda kaçak nargile tütünü ele geçirdi.

Jandarma her olayda gibi kaçakçılığa da geçit vermiyor. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı istihbari çalışmalar sonucunda Gebze’nin kırsal mahallesi Balçık’ta tonlarca kaçak nargile tütünü ele geçirdi. Edinilen bilgilere göre Jandarma ekipleri, Balçık mahallesinde yüklü miktarda kaçak nargile tütününün piyasaya sürüleceği bilgisini alması üzerine harekete geçti.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINDA

Takibi yapılan kamyoneti durduran ekipler, araçta 2 tondan fazla bandrolsüz kaçak nargile tütünü, şüpheliye ait depoda yapılan aramalarda ise 3 ton 700 kilo kıyılmamış (yaprak) tütün ele geçirdi. Toplamda ele geçirilen 5 ton 700 kilo ağırlığındaki kaçak tütünlerin piyasadaki değerinin 500 bin TL olduğu açıklandı. Olayla ilgili M.Ş ve S.A isimli şüpheliler gözaltına alınarak haklarında adli tahkikat başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.