Gebze’de ödüller sahibini buldu

Spor 29.05.2018 - 16:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’de ödüller sahibini buldu

2017-2018 Sezonu Okul Sporları İlçe ligi 2.lig müsabakaları ve 15-19 Mayıs Gençlik Haftası Spor Müsabakaları Ödül Töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi.

2017-2018 Sezonu Okul Sporları İlçe ligi 2.lig müsabakaları ve 15-19 Mayıs Gençlik Haftası Spor Müsabakaları Ödül Töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi. Gebze Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen ödül töreni büyük ilgi görürken ödül alan okullar ve öğrencilerin dev katılımıyla beraber düzenlenen ödül törenine Gebzeliler de ilgi gösterdi ve dolu dolu bir etkinliğe imza atılmış oldular.  ÖDÜLLERİNİ ALDILAR  2017-2018 Sezonu Okul Sporları İlçe ligi 2.lig müsabakalarında başarılı olan öğrenciler madalya ve kupalarına kavuşarak çok haklı bir gurur yaşarken görenlerden tam destek ve alkış aldılar. Öğretmenlerin de hazır bulunduğu programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Gebze İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer de katıldılar.  SPOR YAPMAYA DEVAM  Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker konuşmasında sporun önemine değinerek öğrencilerden spor yapmaya devam etmeleri gerektiğini ve sporun insan hayatında çok önemli yer tuttuğunu kaydetti. Başkan Köşker, “Spor insan yaşamı adına çok önemli, genç kardeşlerimize tavsiyem sporla beraber yaşamaya devam etsinler. Bizler de onlara spor konusunda her zaman destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz” dedi.  GENÇLER BİZİM  Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, gençlerin geleceğin teminatı olduğunu kaydederek, “Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar ortada. En son örneği 15 Temmuz darbe girişimi, gençlerimiz geleceğimizin teminatı. Onlar ülkemizin değerleri, bugün burada olan tüm öğrenci kardeşlerime başarılar diliyor, spor dolu günler geçirmelerini arzuluyorum. Bizler de kendilerine her zaman örnek olmaya ve destek vermeyi sürdüreceğiz” dedi.  TOPLU FOTOĞRAF ÇEKİLDİ  Konuşmalar sonrasında başarılı olan okullara madalya ve kupa takdimi yapılırken tüm okul öğrencilerinin mutlulukları gözlerinden okundu. Gebze Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen programda ödül töreniyle beraber toplu fotoğraf çekimi de gerçekleştirildi. Başkan Köşker’in öğrencilerle sık sık bir araya gelerek sohbet etmesi objektiflerden kaçmazken etkinliğe katılanlar unutulmaz bir gün yaşadılar.
2017-2018 Sezonu Okul Sporları İlçe ligi 2.lig müsabakaları ve 15-19 Mayıs Gençlik Haftası Spor Müsabakaları Ödül Töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi.

2017-2018 Sezonu Okul Sporları İlçe ligi 2.lig müsabakaları ve 15-19 Mayıs Gençlik Haftası Spor Müsabakaları Ödül Töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi. Gebze Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen ödül töreni büyük ilgi görürken ödül alan okullar ve öğrencilerin dev katılımıyla beraber düzenlenen ödül törenine Gebzeliler de ilgi gösterdi ve dolu dolu bir etkinliğe imza atılmış oldular. 

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR 

2017-2018 Sezonu Okul Sporları İlçe ligi 2.lig müsabakalarında başarılı olan öğrenciler madalya ve kupalarına kavuşarak çok haklı bir gurur yaşarken görenlerden tam destek ve alkış aldılar. Öğretmenlerin de hazır bulunduğu programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Gebze İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer de katıldılar. 

SPOR YAPMAYA DEVAM 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker konuşmasında sporun önemine değinerek öğrencilerden spor yapmaya devam etmeleri gerektiğini ve sporun insan hayatında çok önemli yer tuttuğunu kaydetti. Başkan Köşker, “Spor insan yaşamı adına çok önemli, genç kardeşlerimize tavsiyem sporla beraber yaşamaya devam etsinler. Bizler de onlara spor konusunda her zaman destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz” dedi. 

GENÇLER BİZİM 

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, gençlerin geleceğin teminatı olduğunu kaydederek, “Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar ortada. En son örneği 15 Temmuz darbe girişimi, gençlerimiz geleceğimizin teminatı. Onlar ülkemizin değerleri, bugün burada olan tüm öğrenci kardeşlerime başarılar diliyor, spor dolu günler geçirmelerini arzuluyorum. Bizler de kendilerine her zaman örnek olmaya ve destek vermeyi sürdüreceğiz” dedi. 

TOPLU FOTOĞRAF ÇEKİLDİ 

Konuşmalar sonrasında başarılı olan okullara madalya ve kupa takdimi yapılırken tüm okul öğrencilerinin mutlulukları gözlerinden okundu. Gebze Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen programda ödül töreniyle beraber toplu fotoğraf çekimi de gerçekleştirildi. Başkan Köşker’in öğrencilerle sık sık bir araya gelerek sohbet etmesi objektiflerden kaçmazken etkinliğe katılanlar unutulmaz bir gün yaşadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.