19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de palet fabrikası alev alev yandı

Gebze 27.09.2020 - 11:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de palet fabrikası alev alev yandı

Gebze’de, bir palet fabrikasında yangın çıktı. Ekiplerin yaklaşık 3 saatlik müdahalesiyle söndürülen yangında fabrikanın depolama alanı, idari binası ve bahçesinde bulunan çok sayıda palet küle döndü. Yangın, gece saatlerinde Gebze ilçesi Pelitli Mahallesi’nde bulunan bir palet fabrikasının depo olarak kullanılan bölümünde bilinmeyen nedenle çıktı. Yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede fabrikanın diğer bölümlerine de sıçradı. Fabrikadan yükselen dumanı görenler itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangını söndürmek için çalışma başlattı. Bu sırada fabrikaya gelen işçiler, fabrika bahçesinde bulunan paletleri tutuşmaması için duvardan dışarıda bulunan boş araziye çıkarmaya çalıştı. Yangın, ekiplerin yaklaşık 3 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında fabrikanın depolama alanı, idari binası ve bahçesinde bulunan çok sayıda palet küle döndü. Ekiplerin fabrikada soğutma çalışması devam ediyor.Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

Gebze’de, bir palet fabrikasında yangın çıktı. Ekiplerin yaklaşık 3 saatlik müdahalesiyle söndürülen yangında fabrikanın depolama alanı, idari binası ve bahçesinde bulunan çok sayıda palet küle döndü.

Yangın, gece saatlerinde Gebze ilçesi Pelitli Mahallesi’nde bulunan bir palet fabrikasının depo olarak kullanılan bölümünde bilinmeyen nedenle çıktı. Yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede fabrikanın diğer bölümlerine de sıçradı. Fabrikadan yükselen dumanı görenler itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangını söndürmek için çalışma başlattı. Bu sırada fabrikaya gelen işçiler, fabrika bahçesinde bulunan paletleri tutuşmaması için duvardan dışarıda bulunan boş araziye çıkarmaya çalıştı. Yangın, ekiplerin yaklaşık 3 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında fabrikanın depolama alanı, idari binası ve bahçesinde bulunan çok sayıda palet küle döndü. Ekiplerin fabrikada soğutma çalışması devam ediyor.Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.