GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze’de parkların sayısı artıyor!

Gebze 04.10.2019 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de parkların sayısı artıyor!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler Gebze’ye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler Gebze’ye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Park Bahçeler Müdürlüğünün gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde Mimar Sinan Mahallesi Pir Sultan Caddesinde 380 metrekare alana sahip yeni bir park yapımına başlandı. Osman Yılmaz Mahallesine kazandırılan yeni park ise fitnes grubu, çocuklar için oyun grubu ve yeşil alanı ile mahalle sakinlerine hizmet vermeye başladı. Yeni parkların yapımının yanı sıra eski parklarda revizyon çalışmaları yürüten ekipler İstasyon Parkında gerçekleştirdiği revizyon çalışması neticesinde parkın işlevselliğini artırdı. Parklarda revizyon çalışmalarının süreceği bilgisini veren ekipler, yapılan çalışmalar neticesinde çocukların ve mahalle sakinlerinin parklardan daha verimli faydalanmalarını ve daha konforlu zaman geçirmelerini hedeflediklerini ifade etti.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler Gebze’ye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler Gebze’ye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Park Bahçeler Müdürlüğünün gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde Mimar Sinan Mahallesi Pir Sultan Caddesinde 380 metrekare alana sahip yeni bir park yapımına başlandı. Osman Yılmaz Mahallesine kazandırılan yeni park ise fitnes grubu, çocuklar için oyun grubu ve yeşil alanı ile mahalle sakinlerine hizmet vermeye başladı. Yeni parkların yapımının yanı sıra eski parklarda revizyon çalışmaları yürüten ekipler İstasyon Parkında gerçekleştirdiği revizyon çalışması neticesinde parkın işlevselliğini artırdı. Parklarda revizyon çalışmalarının süreceği bilgisini veren ekipler, yapılan çalışmalar neticesinde çocukların ve mahalle sakinlerinin parklardan daha verimli faydalanmalarını ve daha konforlu zaman geçirmelerini hedeflediklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.