GEBZE'DE POLİS ALARMDA!

Gebze 01.08.2015 - 08:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE'DE POLİS ALARMDA!

Son günlerde yaşanan terör saldırılarına yönelik Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler bölgede uygulamalarını bir hayli arttırdı.

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş, Terör, Trafik ve Yunus ekipleri bu gece Gebze’de 4 ayrı noktada araç ve sürücüler üzerinde geniş kapsamlı uygulama yaptı. Yapılan uygulamaya çok sayıda emniyet güçleri katılırken aynı zamanda çelik yelek ve ağır silahlarla çevrede duyarlı bir şekilde önlemler alındı. ARAÇLAR DİDİK DİDİK ARANDI! Bu gece saat:21.00 ‘da başlayan ve 23:00’a kadar devam edecek olan uygulamada Osman Yılmaz Mahallesi Ateş Petrol önü, Mustafa Paşa Durakları,Beylikbağı bölgesi ,ve Gaziler Mahallesi Issıkgöl Caddesi üzerinde araç ve sürücüler didik didik aranıp GBT sorgulamaları yapıldı.Aynı zamanda bu tür duyarlılıkla yapılan çalışmaların ilerleyen günlerde de çok sık bir şekilde devam edeceği öğrenildi.
Son günlerde yaşanan terör saldırılarına yönelik Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler bölgede uygulamalarını bir hayli arttırdı.

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş, Terör, Trafik ve Yunus ekipleri bu gece Gebze’de 4 ayrı noktada araç ve sürücüler üzerinde geniş kapsamlı uygulama yaptı. Yapılan uygulamaya çok sayıda emniyet güçleri katılırken aynı zamanda çelik yelek ve ağır silahlarla çevrede duyarlı bir şekilde önlemler alındı.

ARAÇLAR DİDİK DİDİK ARANDI!

Bu gece saat:21.00 ‘da başlayan ve 23:00’a kadar devam edecek olan uygulamada Osman Yılmaz Mahallesi Ateş Petrol önü, Mustafa Paşa Durakları,Beylikbağı bölgesi ,ve Gaziler Mahallesi Issıkgöl Caddesi üzerinde araç ve sürücüler didik didik aranıp GBT sorgulamaları yapıldı.Aynı zamanda bu tür duyarlılıkla yapılan çalışmaların ilerleyen günlerde de çok sık bir şekilde devam edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.