Gebze’de şehitler unutulmadı!

Gebze 18.03.2020 - 13:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de şehitler unutulmadı!

Çanakkale destanının şehitleri ve tüm şehitler, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle Gebze Şehitliğinde düzenlenen törenle ilçe protokolü ve şehit ailelerinin katılımıyla anıldı. Gebze, Çanakkale şehitlerini unutmadı. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle Gebze Şehitliğinde tören düzenlendi. Merkez mezarlık içerisinde yer alan Gebze Şehitliğindeki törene Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı İzzettin Cezlan, Garnizon Komutanı Yarbay Ramazan Uydaş, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve şehit aileleri katıldı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın ardından anıta çelenk sunulduğu anma programında İlçe Kaymakamı Mustafa Güler şehitlik anı defterini imzaladı. BÜYÜKGÖZ, “MİNNETİMİZ BÜYÜK”  İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay’ın yaptırdığı duanın ardından Kur’an tilavetinin okutulduğu anma programında protokol üyeleri şehitliklere, şehit aileleri ve yakınlarıyla birlikte çiçek bıraktı. Anma programına katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü vesilesiyle, Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşı’nda sergiledikleri kahramanlıklar ve fedakârlıklarla bizlere bu vatanı emanet eden Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları başta olmak üzere bağımsızlığımızı ve güvenliğimizi korumak için canlarını feda eden tüm kahraman şehit ve gazilerimizi saygı ve şükranla yad ediyorum” dedi.  

Çanakkale destanının şehitleri ve tüm şehitler, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle Gebze Şehitliğinde düzenlenen törenle ilçe protokolü ve şehit ailelerinin katılımıyla anıldı.

Gebze, Çanakkale şehitlerini unutmadı. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle Gebze Şehitliğinde tören düzenlendi. Merkez mezarlık içerisinde yer alan Gebze Şehitliğindeki törene Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı İzzettin Cezlan, Garnizon Komutanı Yarbay Ramazan Uydaş, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve şehit aileleri katıldı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın ardından anıta çelenk sunulduğu anma programında İlçe Kaymakamı Mustafa Güler şehitlik anı defterini imzaladı.

BÜYÜKGÖZ, “MİNNETİMİZ BÜYÜK”

 İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay’ın yaptırdığı duanın ardından Kur’an tilavetinin okutulduğu anma programında protokol üyeleri şehitliklere, şehit aileleri ve yakınlarıyla birlikte çiçek bıraktı. Anma programına katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü vesilesiyle, Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşı’nda sergiledikleri kahramanlıklar ve fedakârlıklarla bizlere bu vatanı emanet eden Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları başta olmak üzere bağımsızlığımızı ve güvenliğimizi korumak için canlarını feda eden tüm kahraman şehit ve gazilerimizi saygı ve şükranla yad ediyorum” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.