GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze’de sokaklar boş kaldı!

Gebze 07.04.2020 - 13:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de sokaklar boş kaldı!

Corona virüs salgını nedeniyle önlemler artarken önlemler sonrasında Gebze tarihinin en sakin günlerini yaşıyor. Meydanların ve caddelerin boşaldığı Gebze'de gerek 20 yaş altı gerekse 65 yaş üzeri vatandaşlar için yetkililer sıkı denetim yaparken vatandaşlar evlerinde kalmaya devam ediyor.  Çalışmalar sonuç verdi Salgın tedbiri kapsamında yapılan çalışmalar sonuç verirken Gebze eski hareketli günlerinden çok uzak. Öğle saatlerinde bile kimsenin olmadığı Gebze kent meydanında sessizlik ön planda. Görünen o ki Corona virüs salgını tedbirleri büyük oranda sonuç vermiş durumda.

Corona virüs salgını nedeniyle önlemler artarken önlemler sonrasında Gebze tarihinin en sakin günlerini yaşıyor. Meydanların ve caddelerin boşaldığı Gebze'de gerek 20 yaş altı gerekse 65 yaş üzeri vatandaşlar için yetkililer sıkı denetim yaparken vatandaşlar evlerinde kalmaya devam ediyor. 

Çalışmalar sonuç verdi
Salgın tedbiri kapsamında yapılan çalışmalar sonuç verirken Gebze eski hareketli günlerinden çok uzak. Öğle saatlerinde bile kimsenin olmadığı Gebze kent meydanında sessizlik ön planda. Görünen o ki Corona virüs salgını tedbirleri büyük oranda sonuç vermiş durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.