Gebze’de son meclis!

Gebze 01.12.2017 - 17:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’de son meclis!

Gebze Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis toplantısı Adnan Köşker başkanlığında gerçekleştirildi.

Yılın son meclis toplantısında 18 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. 2017 yılının değerlendirmesini yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bıraktık. Her yıl olduğu gibi Meclisimizde saygısızlık yaparak, birbirimizi üzmedik. Anlayış ve istişare içinde geçti. Tabi ki muhalefet oldu. Dostluklarımız ve arkadaşlıklar daim olsun. Düzgün zeminde siyaset yapmaya gayret gösteriyoruz. İkili ilişkilerimiz güzel olsun istiyoruz. Yatırımlarımız devam ediyor. 2018 yılının da hizmet dolu olmasını istiyoruz.”dedi. 1 TL’LİK KİRA TARTIŞMASI Meclisin gündem maddeleri arasında yer alan Trafoların TEDAŞ’a devri konusu tartışmalara yol açtı. Gebze Belediyesi mülkiyetinde ki Mevlana Pazar Yeri ve Arapçeşme Bilgi evi sınırları içinde yer alan Trafoların TEDAŞ’a devri istendi. Yıllık 1 TL bedelle trafoların 49 yıllığına TEDAŞ’a devri CHP’nin tepkisini çekti. Bu trafoların içinde bulunduğu parsellerin Belediyeye ait olduğunu ifade eden CHP grubu bu duruma tepki gösterdi. Ancak Başkan Adnan Köşker TEDAŞ’ın devlet kurumu olduğunu ifade ederek, ticari bir amaç güdülmediğini, bedelsiz devrin de mümkün olmadığını belirtti ve 1 TL’nin uygun görüldüğünü açıkladı. Talep oy çokluğuyla kabul edildi. 2018 yılının ilk Meclisi’nin 3 Ocak Çarşamba günü saat 16.00’da yapılması kararlaştırıldı.
Gebze Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis toplantısı Adnan Köşker başkanlığında gerçekleştirildi.

Yılın son meclis toplantısında 18 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. 2017 yılının değerlendirmesini yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bıraktık. Her yıl olduğu gibi Meclisimizde saygısızlık yaparak, birbirimizi üzmedik. Anlayış ve istişare içinde geçti. Tabi ki muhalefet oldu. Dostluklarımız ve arkadaşlıklar daim olsun. Düzgün zeminde siyaset yapmaya gayret gösteriyoruz. İkili ilişkilerimiz güzel olsun istiyoruz. Yatırımlarımız devam ediyor. 2018 yılının da hizmet dolu olmasını istiyoruz.”dedi.

1 TL’LİK KİRA TARTIŞMASI

Meclisin gündem maddeleri arasında yer alan Trafoların TEDAŞ’a devri konusu tartışmalara yol açtı. Gebze Belediyesi mülkiyetinde ki Mevlana Pazar Yeri ve Arapçeşme Bilgi evi sınırları içinde yer alan Trafoların TEDAŞ’a devri istendi. Yıllık 1 TL bedelle trafoların 49 yıllığına TEDAŞ’a devri CHP’nin tepkisini çekti. Bu trafoların içinde bulunduğu parsellerin Belediyeye ait olduğunu ifade eden CHP grubu bu duruma tepki gösterdi. Ancak Başkan Adnan Köşker TEDAŞ’ın devlet kurumu olduğunu ifade ederek, ticari bir amaç güdülmediğini, bedelsiz devrin de mümkün olmadığını belirtti ve 1 TL’nin uygun görüldüğünü açıkladı. Talep oy çokluğuyla kabul edildi. 2018 yılının ilk Meclisi’nin 3 Ocak Çarşamba günü saat 16.00’da yapılması kararlaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.