Gebze’de sosyal mesafe denetimi

Gebze 17.09.2020 - 16:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de sosyal mesafe denetimi

Gebze protokolü İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge kapsamında esnafları ziyaret ederek denetim yaptı.  İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelgeyle ülke genelinde il ve ilçelerde koruyucu maske denetimi gerçekleştirildi. Gebze’de yapılan denetime Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz‘ün yanı sıra ilçe emniyet müdürü Adil Uğur Bilgili, ilçe sağlık müdürü İlhan Kadıoğlu, kolluk kuvvetleri ve diğer görevliler katıldı. TALEP, ÖNERİ VE ŞİKAYETLERİ DE DİNLEDİLER Denetimde esnaflara hayırlı işler dileyen Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz, vatandaşlara maske ve mesafe kuralını hatırlatarak, virüs salgınıyla mücadelede tedbirin önemine değindiler. Koruyucu maske takan vatandaşlara duyarlılıklarından ötürü bir kez daha teşekkür eden Kaymakam Güler, talep, öneri ve şikayetleri de dinledi. Salgının hep beraber bitirilebileceğine vurgu yapan Kaymakam Güler “Pandeminin atlatılması için hep birlikte hareket etmeliyiz. Herkesin önce kendini sonra etrafındaki insanları düşünmesi gerekiyor. Ancak bu şekilde bu salgının yayılmasının önüne geçebiliriz. Mevcut pandemi tedbirlerine riayet etmek zaruridir” diyerek tedbirlere mutlaka uyulması gerektiğini söyledi. “REHAVETE KAPILMAK YAPILABİLECEK EN BÜYÜK HATA” Esnaf denetimleri sırasında açıklamalar yapan Başkan Büyükgöz “Tekrar bir karantina dönemine girilmemesi için tedbirlere uyulması çok elzem, rehavete kapılmak şuan yapılabilecek en büyük hata” diyerek sürecin henüz normale dönebileceğimiz düzeyde olmadığını tedbirlere ilk gün olduğu gibi uyulmaya devam edilmesi gerektiğini belirtti.  

Gebze protokolü İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge kapsamında esnafları ziyaret ederek denetim yaptı.  İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelgeyle ülke genelinde il ve ilçelerde koruyucu maske denetimi gerçekleştirildi. Gebze’de yapılan denetime Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz‘ün yanı sıra ilçe emniyet müdürü Adil Uğur Bilgili, ilçe sağlık müdürü İlhan Kadıoğlu, kolluk kuvvetleri ve diğer görevliler katıldı.

TALEP, ÖNERİ VE ŞİKAYETLERİ DE DİNLEDİLER

Denetimde esnaflara hayırlı işler dileyen Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz, vatandaşlara maske ve mesafe kuralını hatırlatarak, virüs salgınıyla mücadelede tedbirin önemine değindiler. Koruyucu maske takan vatandaşlara duyarlılıklarından ötürü bir kez daha teşekkür eden Kaymakam Güler, talep, öneri ve şikayetleri de dinledi. Salgının hep beraber bitirilebileceğine vurgu yapan Kaymakam Güler “Pandeminin atlatılması için hep birlikte hareket etmeliyiz. Herkesin önce kendini sonra etrafındaki insanları düşünmesi gerekiyor. Ancak bu şekilde bu salgının yayılmasının önüne geçebiliriz. Mevcut pandemi tedbirlerine riayet etmek zaruridir” diyerek tedbirlere mutlaka uyulması gerektiğini söyledi.

“REHAVETE KAPILMAK YAPILABİLECEK EN BÜYÜK HATA”

Esnaf denetimleri sırasında açıklamalar yapan Başkan Büyükgöz “Tekrar bir karantina dönemine girilmemesi için tedbirlere uyulması çok elzem, rehavete kapılmak şuan yapılabilecek en büyük hata” diyerek sürecin henüz normale dönebileceğimiz düzeyde olmadığını tedbirlere ilk gün olduğu gibi uyulmaya devam edilmesi gerektiğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.