“Gebze’de şovun büyüğünü İSU müdürü yapıyor”

Gebze 23.10.2020 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Gebze’de şovun büyüğünü İSU müdürü yapıyor”

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Gebze’de İSU tarafından yaklaşık 1 aydır sürdürülen altyapı çalışmalarından dolayı yine kesintiye uğrayan sularla alakalı, “Her şey ortada, gelsin marifetini görsün. Sonra da muhalefet şov peşinde diyorsunuz. Gebze’de şovun büyüğünü İSU müdürü yapıyor zaten” dedi. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, ulusal bir gazete manşetinde yer alan ‘Gebze Uçuyor’ haberini Gebze’de sokakların su içinde olduğu videolarını paylaşarak eleştirdi. İSU tarafından yaklaşık 1 aydır sürdürülen altyapı çalışmaları yüzünden sokakların sular içinde olduğunu, suların sürekli kesildiğini iddia eden Başkan Orhan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Haklısınız Zinnur bey Mecbur Uçuyoruz. Her yer sel, su evlerimizde kullanmamız gereken suyu sokaklarda harcıyorsunuz. "HALK HESABINI SORMAYACAK MI SANIYORSUNUZ?" Yaşar Çakmak Bey gazetelere övüp bitiremediğin İSU Müdürün nerede? Her şey ortada, gelsin marifetini görsün. Sonra da muhalefet şov peşinde diyorsunuz. Gebze’de şovun büyüğünü İSU müdürü yapıyor zaten. Hemşerilerimiz günlerce susuz kalırken sokaklar sudan geçilmiyor sence de bir enteresanlık yok mu? İSU müdürü neredesin sen? Neden Gebze'ye gelmiyorsun hiç? Bu işler nereye kadar böyle gidecek bu vatandaşın hakkını ne zamana böyle sele suya vereceksiniz. Bu halk bunun hesabını sormayacak mı sanıyorsunuz?”

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Gebze’de İSU tarafından yaklaşık 1 aydır sürdürülen altyapı çalışmalarından dolayı yine kesintiye uğrayan sularla alakalı, “Her şey ortada, gelsin marifetini görsün. Sonra da muhalefet şov peşinde diyorsunuz. Gebze’de şovun büyüğünü İSU müdürü yapıyor zaten” dedi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, ulusal bir gazete manşetinde yer alan ‘Gebze Uçuyor’ haberini Gebze’de sokakların su içinde olduğu videolarını paylaşarak eleştirdi. İSU tarafından yaklaşık 1 aydır sürdürülen altyapı çalışmaları yüzünden sokakların sular içinde olduğunu, suların sürekli kesildiğini iddia eden Başkan Orhan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Haklısınız Zinnur bey Mecbur Uçuyoruz. Her yer sel, su evlerimizde kullanmamız gereken suyu sokaklarda harcıyorsunuz.

"HALK HESABINI SORMAYACAK MI SANIYORSUNUZ?"

Yaşar Çakmak Bey gazetelere övüp bitiremediğin İSU Müdürün nerede? Her şey ortada, gelsin marifetini görsün. Sonra da muhalefet şov peşinde diyorsunuz. Gebze’de şovun büyüğünü İSU müdürü yapıyor zaten. Hemşerilerimiz günlerce susuz kalırken sokaklar sudan geçilmiyor sence de bir enteresanlık yok mu? İSU müdürü neredesin sen? Neden Gebze'ye gelmiyorsun hiç? Bu işler nereye kadar böyle gidecek bu vatandaşın hakkını ne zamana böyle sele suya vereceksiniz. Bu halk bunun hesabını sormayacak mı sanıyorsunuz?”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.