19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de su kesintisi çalışmaları tam gaz

Gebze 23.10.2020 - 12:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de su kesintisi çalışmaları tam gaz

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İSU’nun yürütmekte olduğu altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek, “Yapılan çalışmalar ile Gebze’de su kesintisi artık konuşuluyor olmaktan çıkacak” dedi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İSU’nun yürütmekte olduğu altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek Gebze’de yaşanan su sorunu hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Başkan Büyükgöz’e Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya da eşlik etti. Başkan Büyükgöz kesintilerin çok kısa bir süre daha yaşanabileceğini belirterek şu ifadelere yer verdi; “Değerli Gebzeli hemşerilerim sizleri üzdüğümüzün farkındayız. Gebze’de son günlerde yine su kesintileri ile karşı karşıyayız. ZAMAN ZAMAN PATLAMALAR OLUYOR Ancak büyük bir çelik boru değişimi nedeniyle zaman zaman patlamalar oluyor. Bunlarda da inşallah son 10-15 günlük bir çalışma dönemimiz kaldı bu tamamlandıktan sonra bütün cam elyaf boru dediğimiz boru sistemi devre dışı bırakılarak, çelik boru sistemine geçilmiş olacak. Böylece Gebze’de su kesintisi artık konuşuluyor olmaktan çıkacak. Bugünlerde gösterdiğiniz olgunluktan bize gösterdiğiniz sabırdan dolayı size verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz. Şükranlarımızı arz ediyoruz. Nice sağlıklı günlerde beraber olmak dileğiyle saygılar sunuyoruz.” 20 MİLYON TL’LİK YATIRIM Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ardından konuşan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya altyapı çalışmalarında sona gelindiğini belirterek, “Çok az kaldı Gebze’mizde susuzluk sorunu artık konuşulmayacak. Tüm Gebze halkımıza anlayışı için teşekkür ediyoruz. KBB Başkan vekilimiz Yaşar Çakmak ve Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz ile birlikte 20 milyon TL’lik yatırım ile 4,5 kilometrelik yeni altyapı hattının kurulumunu yerinde inceledik. Ana hattın tamamlanması 20-30 gün arası bir süre alacak ve son bir kesinti daha yaşayacağız” ifadeleriyle Gebzelilere müjdeyi verdi. ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR İncelemelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak ise, “Gebze ilçemize 20 milyon TL’lik bir yatırım ile 4.5 kilometrelik yeni bir altyapı hattı kuruluyor. Su kesintilerinin önüne geçmeyi hedeflediğimiz çalışmalarda birinci ve ikinci etap çalışmaları tamamlandı. Üçüncü etap çalışmaları hızla devam ediyor” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İSU’nun yürütmekte olduğu altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek, “Yapılan çalışmalar ile Gebze’de su kesintisi artık konuşuluyor olmaktan çıkacak” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İSU’nun yürütmekte olduğu altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek Gebze’de yaşanan su sorunu hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Başkan Büyükgöz’e Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya da eşlik etti. Başkan Büyükgöz kesintilerin çok kısa bir süre daha yaşanabileceğini belirterek şu ifadelere yer verdi; “Değerli Gebzeli hemşerilerim sizleri üzdüğümüzün farkındayız. Gebze’de son günlerde yine su kesintileri ile karşı karşıyayız.

ZAMAN ZAMAN PATLAMALAR OLUYOR

Ancak büyük bir çelik boru değişimi nedeniyle zaman zaman patlamalar oluyor. Bunlarda da inşallah son 10-15 günlük bir çalışma dönemimiz kaldı bu tamamlandıktan sonra bütün cam elyaf boru dediğimiz boru sistemi devre dışı bırakılarak, çelik boru sistemine geçilmiş olacak. Böylece Gebze’de su kesintisi artık konuşuluyor olmaktan çıkacak. Bugünlerde gösterdiğiniz olgunluktan bize gösterdiğiniz sabırdan dolayı size verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz. Şükranlarımızı arz ediyoruz. Nice sağlıklı günlerde beraber olmak dileğiyle saygılar sunuyoruz.”

20 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ardından konuşan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya altyapı çalışmalarında sona gelindiğini belirterek, “Çok az kaldı Gebze’mizde susuzluk sorunu artık konuşulmayacak. Tüm Gebze halkımıza anlayışı için teşekkür ediyoruz. KBB Başkan vekilimiz Yaşar Çakmak ve Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz ile birlikte 20 milyon TL’lik yatırım ile 4,5 kilometrelik yeni altyapı hattının kurulumunu yerinde inceledik. Ana hattın tamamlanması 20-30 gün arası bir süre alacak ve son bir kesinti daha yaşayacağız” ifadeleriyle Gebzelilere müjdeyi verdi.

ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

İncelemelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak ise, “Gebze ilçemize 20 milyon TL’lik bir yatırım ile 4.5 kilometrelik yeni bir altyapı hattı kuruluyor. Su kesintilerinin önüne geçmeyi hedeflediğimiz çalışmalarda birinci ve ikinci etap çalışmaları tamamlandı. Üçüncü etap çalışmaları hızla devam ediyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.