19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'de Şubat dolu dolu geçecek

Kültür-Sanat 03.02.2020 - 15:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze'de Şubat dolu dolu geçecek

Şubat ayında da dolu dolu bir etkinlerle bizlerle olacak olan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi yakın zamanda etkinlik takvimini açıklayacak. Gebzeli kültür-sanat meraklıları için vazgeçilmez adres olan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi, yediden yetmişe Şubat ayında Gebzelilerin içini ısıtacak. PEK ÇOK SEÇENEK OLACAK Kentimizin kültür-sanat anlamında en büyük adresi olan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi Şubat ayında da pek çok seçenekle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Şubat ayında da dolu dolu bir etkinlerle bizlerle olacak olan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi yakın zamanda etkinlik takvimini açıklayacak. Gebzeli kültür-sanat meraklıları için vazgeçilmez adres olan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi, yediden yetmişe Şubat ayında Gebzelilerin içini ısıtacak. YEDİDEN YETMİŞE İLGİ VAR Etkinlik takviminin kısa zamanda açıklanacağı programları merak eden Gebzeliler, etkinliklere akın edecek. Birçok seçeneğin olduğu etkinliklerle stres atacak olan Gebzeliler, ücretsiz programlara rağbet gösterecek. Gebze’de yediden yetmişe herkese hitap eden programlarla karşımıza çıkan kültür merkezi kış aylarında büyük ilgi görmeye devam ediyor. Gebzeliler, gerek söyleşilere, gerek konserlere gerekse tiyatro oyunlarına büyük rağbet gösteriyorlar.

Şubat ayında da dolu dolu bir etkinlerle bizlerle olacak olan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi yakın zamanda etkinlik takvimini açıklayacak. Gebzeli kültür-sanat meraklıları için vazgeçilmez adres olan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi, yediden yetmişe Şubat ayında Gebzelilerin içini ısıtacak.

PEK ÇOK SEÇENEK OLACAK

Kentimizin kültür-sanat anlamında en büyük adresi olan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi Şubat ayında da pek çok seçenekle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Şubat ayında da dolu dolu bir etkinlerle bizlerle olacak olan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi yakın zamanda etkinlik takvimini açıklayacak. Gebzeli kültür-sanat meraklıları için vazgeçilmez adres olan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi, yediden yetmişe Şubat ayında Gebzelilerin içini ısıtacak.

YEDİDEN YETMİŞE İLGİ VAR

Etkinlik takviminin kısa zamanda açıklanacağı programları merak eden Gebzeliler, etkinliklere akın edecek. Birçok seçeneğin olduğu etkinliklerle stres atacak olan Gebzeliler, ücretsiz programlara rağbet gösterecek. Gebze’de yediden yetmişe herkese hitap eden programlarla karşımıza çıkan kültür merkezi kış aylarında büyük ilgi görmeye devam ediyor. Gebzeliler, gerek söyleşilere, gerek konserlere gerekse tiyatro oyunlarına büyük rağbet gösteriyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.