19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'de Suç Örgütüne Operasyon!

Gebze 05.10.2017 - 20:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'de Suç Örgütüne Operasyon!

Gebze'de suç işlemek amacıyla suç örgütü kurarak yasadışı silah ticareti yaptığı bilgisini alan polis ekipleri harekete geçti.  Kocaeli Emniyeti  Gebze Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şahısları yakalamak için operasyon düzenledi.  Gebze ve  İstanbul'da belirlenen adreslere KOM ekiplerince yapılan baskınlarda H.S.,S.A.,S.G., Ö.P. ve E.K. isimli 5 şahıs gözaltına alındı. Şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise 9 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Gebze'de suç işlemek amacıyla suç örgütü kurarak yasadışı silah ticareti yaptığı bilgisini alan polis ekipleri harekete geçti.  Kocaeli Emniyeti  Gebze Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şahısları yakalamak için operasyon düzenledi.  Gebze ve  İstanbul'da belirlenen adreslere KOM ekiplerince yapılan baskınlarda H.S.,S.A.,S.G., Ö.P. ve E.K. isimli 5 şahıs gözaltına alındı. Şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise 9 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.