19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'de Ücretsiz Oto-Yıkama Hizmeti

Gebze 01.12.2017 - 11:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'de Ücretsiz Oto-Yıkama Hizmeti

Gebze'de Oto Kurtarma Yol Yardımı hizmeti yapan İsmail Görgülü, yol yardımı,çekiciye ihtiyacı olan şehit yakınları ve gazilerden ücret almıyor.

İstasyon Mahallesi E-5 Karayolu yanında hizmet veren 'Gebze Kurtarma'nın sahibi İsmail Görgülü, başlattığı kampanya kapsamında şehit ailelerinden ücret talep etmeyen ve istedikleri zaman Kocaeli'nin istedikleri noktasına gidebileceğini söyledi. Görgülü, "Bu kararı daha önce de vermiştim, sadece kararımı yineledim. Ben de vatanını milletini seven bir vatandaş olarak şehit ve gazi yakınlarının hizmetindeyim. MUTLULUK DUYACAĞIM Onların evlatları bu vatan için gözlerini kırpmadan canlarını feda etti. Bizim onlara olan borcumuz maddiyatla ölçülemez. Biz ancak, vergi ödeyerek devletimize katkı da bulunuyoruz. Başlattığım kampanya ile şehit ailelerine bir nebze de olsa yardımım olsun istedim. Kocaeli'nin neresine olursa olsun ücretsiz çekici,yol yardım hizmeti vereceğim. Ben de onlara hizmet etmekten mutluluk duyacağım. 0541 741 51 50 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz." diye konuştu.  
Gebze'de Oto Kurtarma Yol Yardımı hizmeti yapan İsmail Görgülü, yol yardımı,çekiciye ihtiyacı olan şehit yakınları ve gazilerden ücret almıyor.

İstasyon Mahallesi E-5 Karayolu yanında hizmet veren 'Gebze Kurtarma'nın sahibi İsmail Görgülü, başlattığı kampanya kapsamında şehit ailelerinden ücret talep etmeyen ve istedikleri zaman Kocaeli'nin istedikleri noktasına gidebileceğini söyledi. Görgülü, "Bu kararı daha önce de vermiştim, sadece kararımı yineledim. Ben de vatanını milletini seven bir vatandaş olarak şehit ve gazi yakınlarının hizmetindeyim.

MUTLULUK DUYACAĞIM

Onların evlatları bu vatan için gözlerini kırpmadan canlarını feda etti. Bizim onlara olan borcumuz maddiyatla ölçülemez. Biz ancak, vergi ödeyerek devletimize katkı da bulunuyoruz. Başlattığım kampanya ile şehit ailelerine bir nebze de olsa yardımım olsun istedim. Kocaeli'nin neresine olursa olsun ücretsiz çekici,yol yardım hizmeti vereceğim. Ben de onlara hizmet etmekten mutluluk duyacağım. 0541 741 51 50 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz." diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.