Gebze’de ‘Umudun Ritmi’

Gebze 06.12.2019 - 15:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de ‘Umudun Ritmi’

Gebzeli minik öğrenciler kapı kapı gezerek kan ve kök hücre bağışı konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu’nda görev yapan Sezer Ortadağ ‘Yarının Eğitimi Zirvesi’nde Türkiye ikincisi olmuştu. Daha önce de ‘Minik Notalar’ isimli öğrenci grubu ile Türkiye’ye adını duyuran Sezer Öğretmen yeni bir farkındalık çalışmasına imza attı. Öğrencileri ile birlikte kapı kapı gezerek kan ve kök hücre bağışı konusunda vatandaşları bilgilendiren Sezer Öğretmen Gebzelilerin büyük takdirini topladı. ‘Umudun Ritmi’ projesi hakkında bilgi veren Gebzeli Öğretmen Sezer Ortadağ, “Bir projeyi daha başarıyla sonuçlandırmanın mutluluğu sardı yine yüreğimizi. ‘HAYAT KURTARMAK KANIMIZDA VAR’ ‘Hayat kurtarmak kanımızda var’ dedik ve kolları sıvadık. Öğrencilerim sınıf sınıf gezerek kan ve kök hücre bağışı hakkında bilgiler paylaştı önce. Sonrasında duyuru afişlerimizi her yere astık. Çalınmadık kapı, girilmedik dükkan bırakmadık. İlçemizdeki birçok kişi kan ve kök hücre bağışı için kampanyamıza destek verdi. Eski velilerim ve ll. Kuşak Minik Notalar öğrencilerim de bizi yalnız bırakmadılar. Artık bir nebze olsun yastığa başımızı daha rahat koyabileceğiz. Bir kişiye bile umut olabilirsek ne mutlu bize.. Bu süreçte bize bütün imkanları seferber eden Değerli Okul Müdürümüz Sayın Yalçın Yaman' a, bütün öğretmen arkadaşlarıma, enerjisi yüksek sağlık personellerimize ve destek veren herkese çok çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız güzel yürekli insanlar” dedi. HABER: KÜBRA AKABALI            

Gebzeli minik öğrenciler kapı kapı gezerek kan ve kök hücre bağışı konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu’nda görev yapan Sezer Ortadağ ‘Yarının Eğitimi Zirvesi’nde Türkiye ikincisi olmuştu. Daha önce de ‘Minik Notalar’ isimli öğrenci grubu ile Türkiye’ye adını duyuran Sezer Öğretmen yeni bir farkındalık çalışmasına imza attı. Öğrencileri ile birlikte kapı kapı gezerek kan ve kök hücre bağışı konusunda vatandaşları bilgilendiren Sezer Öğretmen Gebzelilerin büyük takdirini topladı. ‘Umudun Ritmi’ projesi hakkında bilgi veren Gebzeli Öğretmen Sezer Ortadağ, “Bir projeyi daha başarıyla sonuçlandırmanın mutluluğu sardı yine yüreğimizi.

‘HAYAT KURTARMAK KANIMIZDA VAR’

‘Hayat kurtarmak kanımızda var’ dedik ve kolları sıvadık. Öğrencilerim sınıf sınıf gezerek kan ve kök hücre bağışı hakkında bilgiler paylaştı önce. Sonrasında duyuru afişlerimizi her yere astık. Çalınmadık kapı, girilmedik dükkan bırakmadık. İlçemizdeki birçok kişi kan ve kök hücre bağışı için kampanyamıza destek verdi. Eski velilerim ve ll. Kuşak Minik Notalar öğrencilerim de bizi yalnız bırakmadılar. Artık bir nebze olsun yastığa başımızı daha rahat koyabileceğiz. Bir kişiye bile umut olabilirsek ne mutlu bize.. Bu süreçte bize bütün imkanları seferber eden Değerli Okul Müdürümüz Sayın Yalçın Yaman' a, bütün öğretmen arkadaşlarıma, enerjisi yüksek sağlık personellerimize ve destek veren herkese çok çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız güzel yürekli insanlar” dedi.

HABER: KÜBRA AKABALI

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.