Gebze’de Yerel Yönetimler Paneli Yapılacak

Gebze 22.02.2018 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’de Yerel Yönetimler Paneli Yapılacak

Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Gebze İlçe Temsilciliği ‘Yerel Yönetimler, Sorunlar, Beklentiler, Çözümler’ konulu bir panel gerçekleştirecek.

24 Şubat 2018 Cumartesi günü 14.00-16.00 saatlerinde Gebze Kültür Merkezi Kardelen Nikâh Salonunda gerçekleştirilecek panele tüm Gebzelileri davet eden Makina Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Sinan Yücel, “Planlama, imar, altyapı ve ulaşım hizmetlerinde aksamalar gibi sorunlara ve olumsuzluklara karşın çözüm üretilmesi olanaklıdır. Aynı zamanda bu kamu yararı açısından da bir zorunluluktur. Yerel yönetimlerde alınan kararlar, sadece bugünü değil, geleceği de ilgilendirir. ÇALIŞMA YOLU İZLENMELİ Halkın bu kararların alınmasına ve uygulanmasına doğrudan müdahil olması, ülkemizdeki demokrasiyi geliştirmeye de katkı sunacaktır. Gebze’de yaşanan sorunlara çözüm bulunabilmesi için bir çalışma yolu izlenmelidir. Yerel yönetimler, sonunlar, beklentiler ve çözümler konusunda gerçekleştireceğimiz panele alanında uzman ve ülke gündeminde yaptıkları çalışmaları konuşulan konuklarımız bizlerle olacaklar.  Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ve Çankaya Belediyesi Eski Başkanı-TMMOB Eski Başkanı Bülent Tanık’ın konuşmacı olarak katılacağı panele tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.” dedi.  
Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Gebze İlçe Temsilciliği ‘Yerel Yönetimler, Sorunlar, Beklentiler, Çözümler’ konulu bir panel gerçekleştirecek.

24 Şubat 2018 Cumartesi günü 14.00-16.00 saatlerinde Gebze Kültür Merkezi Kardelen Nikâh Salonunda gerçekleştirilecek panele tüm Gebzelileri davet eden Makina Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Sinan Yücel, “Planlama, imar, altyapı ve ulaşım hizmetlerinde aksamalar gibi sorunlara ve olumsuzluklara karşın çözüm üretilmesi olanaklıdır. Aynı zamanda bu kamu yararı açısından da bir zorunluluktur. Yerel yönetimlerde alınan kararlar, sadece bugünü değil, geleceği de ilgilendirir.

ÇALIŞMA YOLU İZLENMELİ

Halkın bu kararların alınmasına ve uygulanmasına doğrudan müdahil olması, ülkemizdeki demokrasiyi geliştirmeye de katkı sunacaktır. Gebze’de yaşanan sorunlara çözüm bulunabilmesi için bir çalışma yolu izlenmelidir. Yerel yönetimler, sonunlar, beklentiler ve çözümler konusunda gerçekleştireceğimiz panele alanında uzman ve ülke gündeminde yaptıkları çalışmaları konuşulan konuklarımız bizlerle olacaklar.  Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ve Çankaya Belediyesi Eski Başkanı-TMMOB Eski Başkanı Bülent Tanık’ın konuşmacı olarak katılacağı panele tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.