Gebze'de yürek burkan görüntü!

Gebze 19.08.2019 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze'de yürek burkan görüntü!

Kocaeli, Türkiye’nin en büyük sanayi kenti. Bunun yanında kişi başına düşen gelirle, Türkiye’nin en önde gelen şehirlerinden biri. Bu zenginlikten ise maalesef herkes aynı şekilde yaralanamıyor.   Bu fotoğraf Gebze’de çekildi. Gebze’de bir kadın, yiyecek bir şeyler bulamak umuduyla çöpleri karıştırdı. Bu yürek sızlatan an ise çevrede bulunan bir kişi tarafından fotoğraflandı.  Bu kadın kim bilir en son ne zaman bir şeyler yedi, ya da bu topladığı yiyecekleri kimlere götürecek? Bir evi var mı bilinmez, varsa bile o evde kaç kişi bu çöpten gelecek yiyecekleri bekliyor, kim bilir…  Çokça bilinmezin arasında bilinen bir gerçek var ki, hayat birileri için gerçekten çok zor…    

Kocaeli, Türkiye’nin en büyük sanayi kenti. Bunun yanında kişi başına düşen gelirle, Türkiye’nin en önde gelen şehirlerinden biri. Bu zenginlikten ise maalesef herkes aynı şekilde yaralanamıyor.

 

Bu fotoğraf Gebze’de çekildi. Gebze’de bir kadın, yiyecek bir şeyler bulamak umuduyla çöpleri karıştırdı. Bu yürek sızlatan an ise çevrede bulunan bir kişi tarafından fotoğraflandı.  Bu kadın kim bilir en son ne zaman bir şeyler yedi, ya da bu topladığı yiyecekleri kimlere götürecek? Bir evi var mı bilinmez, varsa bile o evde kaç kişi bu çöpten gelecek yiyecekleri bekliyor, kim bilir…  Çokça bilinmezin arasında bilinen bir gerçek var ki, hayat birileri için gerçekten çok zor…

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.