19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'deki 'ByLock' operasyonunda 6 kişi tutuklandı

Gebze 12.10.2017 - 11:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'deki 'ByLock' operasyonunda 6 kişi tutuklandı

Gebze’de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında cep telefonlarında 'ByLock' uygulamasını kullandıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 9 kişiden 6'sı tutuklandı. Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında mesleklerinden ihraç edilen kamu görevlileri ile özel sektörde çalışan 9 kişi 'ByLock' kullandıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından 9 kişi adliyeye sevk edildi. 9 kişiden 6'sı çıkarıldıkları Gebze Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nce tutuklandı, 3 kişi ise adli kontrol koşulu ile serbest bırakıldı.  

Gebze’de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında cep telefonlarında 'ByLock' uygulamasını kullandıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 9 kişiden 6'sı tutuklandı.


Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında mesleklerinden ihraç edilen kamu görevlileri ile özel sektörde çalışan 9 kişi 'ByLock' kullandıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından 9 kişi adliyeye sevk edildi. 9 kişiden 6'sı çıkarıldıkları Gebze Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nce tutuklandı, 3 kişi ise adli kontrol koşulu ile serbest bırakıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.