19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’deki okullarda temassız dezenfekte

Gebze 24.09.2020 - 20:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’deki okullarda temassız dezenfekte

Gebze Belediyesi tarafından ilçe genelindeki okullara sensörlü el dezenfektan makinası takıldı. El dezenfektanları ile 1. Sınıf ve anasınıfı öğrencileri temassız olarak ellerini dezenfekte edebilecek. Gebze Belediyesi Covid-19 salgını nedeniyle 21 Eylül’de açılan okullarda öğrencilerin sağlıklı ortamda eğitim görebilmeleri için ilçe sınırları içerisinde bulunan okullara dezenfektan makinası dağıtımı gerçekleştirdi. El dezenfektanları ile 1. Sınıf ve anasınıfı öğrencileri temassız olarak ellerini dezenfekte edebilecek. sensörlü el dezenfektan makinası takılan okullarda okul müdürleri Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür etti.  TEMASSIZ DEZENFEKTE EDECEKLER Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gebze Belediyesi olarak eğitime desteğimiz tüm hızıyla devam ediyor. 21 Eylül'de açılan okullarda yavrularımızın daha hijyenik ve sağlıklı bir ortamda eğitim görmesi amacıyla belediye olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Eğitime desteklerimiz kapsamında Gebze’de bulunan okullara sensörlü el dezenfektan cihazları yerleştirdik. Bu sayede anasınıfı ve birinci sınıf öğrencilerimiz, cihaza temas etmeden hijyenik bir şekilde ellerini dezenfekte edebilecek. Öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.

Gebze Belediyesi tarafından ilçe genelindeki okullara sensörlü el dezenfektan makinası takıldı. El dezenfektanları ile 1. Sınıf ve anasınıfı öğrencileri temassız olarak ellerini dezenfekte edebilecek.
Gebze Belediyesi Covid-19 salgını nedeniyle 21 Eylül’de açılan okullarda öğrencilerin sağlıklı ortamda eğitim görebilmeleri için ilçe sınırları içerisinde bulunan okullara dezenfektan makinası dağıtımı gerçekleştirdi. El dezenfektanları ile 1. Sınıf ve anasınıfı öğrencileri temassız olarak ellerini dezenfekte edebilecek. sensörlü el dezenfektan makinası takılan okullarda okul müdürleri Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür etti. 
TEMASSIZ DEZENFEKTE EDECEKLER
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gebze Belediyesi olarak eğitime desteğimiz tüm hızıyla devam ediyor. 21 Eylül'de açılan okullarda yavrularımızın daha hijyenik ve sağlıklı bir ortamda eğitim görmesi amacıyla belediye olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Eğitime desteklerimiz kapsamında Gebze’de bulunan okullara sensörlü el dezenfektan cihazları yerleştirdik. Bu sayede anasınıfı ve birinci sınıf öğrencilerimiz, cihaza temas etmeden hijyenik bir şekilde ellerini dezenfekte edebilecek. Öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.