19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’deki otel icradan satılıyor

Gebze 29.07.2019 - 12:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’deki otel icradan satılıyor

İcradan satış haberlerinin arttığı bugünlerde bir icra haberi de 4 yıldızlı otelden geldi. Gebze’de bulunan Life Port Hotel icradan satışa çıkarıldı.

Gebze Çiçeklidere Mahallesi Balçık Köyü Turistik Şile Yolu Turgut Özal Bulvarında bulunan dört yıldızlı Life Port Hotel isimli bir kompleks icradan satılıyor. Gebze 1. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından satılacak olan otel için birinci satış günü 18 Eylül günü saat 11.00’de, ikinci satış günü 16 Ekim günü saat 11.00 olarak belirlendi. İhale Gebze Adalet Sarayı Mezat Salonu’nda gerçekleştirilecek.  Otel için belirlenen muhammen bedel 61 milyon 452 bin 676 TL olarak belirlendi. İHALE BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
İcradan satış haberlerinin arttığı bugünlerde bir icra haberi de 4 yıldızlı otelden geldi. Gebze’de bulunan Life Port Hotel icradan satışa çıkarıldı.

Gebze Çiçeklidere Mahallesi Balçık Köyü Turistik Şile Yolu Turgut Özal Bulvarında bulunan dört yıldızlı Life Port Hotel isimli bir kompleks icradan satılıyor. Gebze 1. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından satılacak olan otel için birinci satış günü 18 Eylül günü saat 11.00’de, ikinci satış günü 16 Ekim günü saat 11.00 olarak belirlendi. İhale Gebze Adalet Sarayı Mezat Salonu’nda gerçekleştirilecek.  Otel için belirlenen muhammen bedel 61 milyon 452 bin 676 TL olarak belirlendi.

İHALE BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.