Gebze'deki proje için süreç başladı!

Gebze 07.01.2020 - 13:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze'deki proje için süreç başladı!

Gebze'de Teknodrom Değerli Madenler Geri Dön. İth. İhr. San. Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Tehlikeli-Tehlikesiz Atık ve Elektronik Kart Geri Kazanımı, Atık Elektrikli ve Elektronik Eşya İşleme projesi ile ilgili olarak hazırlanan son şekli verilen ÇED Raporu, İnceleme ve Değerlendirme Komisyonunca yeterli bulundu, nihai kabul edildi. Komisyonun sonuçlandırdığı Çevresel Etki Değerlendirme Raporu halkın görüş ve önerilerini almak üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde ve Bakanlıkta 10 gün görüşe açılacak. BAŞVURABİLİRLER Bakanlıkça projeyle ilgili karar alma sürecinde bu görüşler de dikkate alınacak. Bakanlık halktan gelen görüşler ışığında rapor içeriğinde gerekli eksikliklerin tamamlanmasını, ek çalışmalar yapılmasını ya da İnceleme Değerlendirme Komisyonunun yeniden toplanmasını isteyecek. Nihai olarak kabul edilen Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu 10 gün halkın görüşüne açıldı, görüş ve öneriler için bu süreç içerisinde Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na müracaat edebilir.

Gebze'de Teknodrom Değerli Madenler Geri Dön. İth. İhr. San. Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Tehlikeli-Tehlikesiz Atık ve Elektronik Kart Geri Kazanımı, Atık Elektrikli ve Elektronik Eşya İşleme projesi ile ilgili olarak hazırlanan son şekli verilen ÇED Raporu, İnceleme ve Değerlendirme Komisyonunca yeterli bulundu, nihai kabul edildi. Komisyonun sonuçlandırdığı Çevresel Etki Değerlendirme Raporu halkın görüş ve önerilerini almak üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde ve Bakanlıkta 10 gün görüşe açılacak.

BAŞVURABİLİRLER

Bakanlıkça projeyle ilgili karar alma sürecinde bu görüşler de dikkate alınacak. Bakanlık halktan gelen görüşler ışığında rapor içeriğinde gerekli eksikliklerin tamamlanmasını, ek çalışmalar yapılmasını ya da İnceleme Değerlendirme Komisyonunun yeniden toplanmasını isteyecek. Nihai olarak kabul edilen Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu 10 gün halkın görüşüne açıldı, görüş ve öneriler için bu süreç içerisinde Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na müracaat edebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.