Gebze’den 16 firmaya teşvik belgesi

Gebze 05.08.2020 - 14:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’den 16 firmaya teşvik belgesi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Haziran ayı yatırım teşvik belgelerini almaya hak kazanan firmaların listesi ve alacakları teşvikler Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Gebze’den 16 firmaya teşvik belgesi almaya hak kazanarak yine bölgenin gözdesi olma konumuna geldi. Gebze’de bulunan 16 firma da, modernizasyon, ürün değişikliği veya yeni tesis için teşvik belgesi almaya hak kazandılar. Gebze’de İMES OSB, GEPOSB, Makine OSB, Dilovası OSB ve GEBKİM gibi OSB’lerde yer alan firmalar teşvik belgesi alırken, Güzeller OSB’de bulunan Hepsiburada.com lojistik merkezi de yeni yatırımı için teşvik belgesi alan firmalar arasında. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca teşvik belgesi düzenlenen firmalara, yatırım tutarlarına göre sigorta primi işveren hissesi, vergi indirimi, KDV istisnası, faiz desteği, vergi muafiyeti ve gümrük vergisi muafiyeti gibi teşvikler sağlanmakta. GEBZE’DEN 16 FİRMAYA TEŞVİK BELGESİ 01.06.2020-30.06.2020 tarihleri arasında düzenlenen yatırım teşvik Belgelerini almaya hak kazanan firmalar; Ferro Döküm San ve Dış Tic. A.Ş,  ABB Power Grids Turkey A.Ş , Ensan Kalıp ve Makine Ltd.Şti, Has Çelik Sanayi A.Ş, Viking Medikal Ltd.Şti,  Sarten Ambalaj, 23.S Ev Çözümleri A.Ş, BMD Medikal Hizmetleri A.Ş, Ekol Lojistik, Güneş Dinamik Teknoloji ve Makine Ltd. Şti, Boreas Group Plastik San. A.Ş, Simpro Elektronik Kart Üretim Ltd.Şti., KBS Kalıp Bağlama Sistemleri Ltd.Şti, Deniz Zımpara Aşındırıcı Ürünler A.Ş, Sarılar Uluslararası Nakliyat A.Ş ve DFAST  Dağıtım Hizmetleri ve Lojistik A.Ş.  

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Haziran ayı yatırım teşvik belgelerini almaya hak kazanan firmaların listesi ve alacakları teşvikler Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Gebze’den 16 firmaya teşvik belgesi almaya hak kazanarak yine bölgenin gözdesi olma konumuna geldi.

Gebze’de bulunan 16 firma da, modernizasyon, ürün değişikliği veya yeni tesis için teşvik belgesi almaya hak kazandılar. Gebze’de İMES OSB, GEPOSB, Makine OSB, Dilovası OSB ve GEBKİM gibi OSB’lerde yer alan firmalar teşvik belgesi alırken, Güzeller OSB’de bulunan Hepsiburada.com lojistik merkezi de yeni yatırımı için teşvik belgesi alan firmalar arasında. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca teşvik belgesi düzenlenen firmalara, yatırım tutarlarına göre sigorta primi işveren hissesi, vergi indirimi, KDV istisnası, faiz desteği, vergi muafiyeti ve gümrük vergisi muafiyeti gibi teşvikler sağlanmakta.

GEBZE’DEN 16 FİRMAYA TEŞVİK BELGESİ

01.06.2020-30.06.2020 tarihleri arasında düzenlenen yatırım teşvik Belgelerini almaya hak kazanan firmalar; Ferro Döküm San ve Dış Tic. A.Ş,  ABB Power Grids Turkey A.Ş , Ensan Kalıp ve Makine Ltd.Şti, Has Çelik Sanayi A.Ş, Viking Medikal Ltd.Şti,  Sarten Ambalaj, 23.S Ev Çözümleri A.Ş, BMD Medikal Hizmetleri A.Ş, Ekol Lojistik, Güneş Dinamik Teknoloji ve Makine Ltd. Şti, Boreas Group Plastik San. A.Ş, Simpro Elektronik Kart Üretim Ltd.Şti., KBS Kalıp Bağlama Sistemleri Ltd.Şti, Deniz Zımpara Aşındırıcı Ürünler A.Ş, Sarılar Uluslararası Nakliyat A.Ş ve DFAST  Dağıtım Hizmetleri ve Lojistik A.Ş.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.